kreeft-motor-rijbewijs

Rijopleidingen

Kreeft Opleidingen is opgericht in 1960 en sindsdien uitgegroeid tot een modern en compleet uitgerust opleidingsinstituut voor toonaangevende verkeersopleidingen in Nederland. Naast de standaard rijopleidingen voor alle rijbewijscategorieën verzorgen wij diverse veiligheidstrainingen en bij- en nascholing voor chauffeurs.

Vraag gelijk meer informatie aan >>


Rijbewijzen

 • Motorrijbewijs

  Rijbewijs A (motor)

  Rijopleiding voor de motor. Begin met een intest, theorie- en praktijlessen en behaal vervolgens het examen voor rijbewijs A1, A2 of A.

 • Autorijbewijs

  Rijbewijs B (auto)

  Wij bieden niet alleen een spoedopleiding, maar ook een tussentijdse toets. Slaag je niet in 1 keer? Dan krijg je een gratis herexamen.

 • Rijbewijs BE

  Rijbewijs BE

  Rijden met een zware aanhanger? Dan is rijbewijs BE verplicht. Een zware aanhanger heeft een gewicht van 3.500 kg of meer.

 • Bromfietsrijbewijs

  Bromfietsrijbewijs

  Wij bieden een compleet pakket aan voor het behalen van het bromfietscertificaat. Met ons pakket vergroot je je kans op slagen.

 • 2toDrive

  2toDrive

  Autorijlessen vanaf je 16e? Dit kan goed en goedkoop bij Kreeft Opleidingen. Bekijk de voordelen en de informatie voor lessen op je 16e.

 • Auto met automaat

  Auto met aanpassingen

  Een lichamelijke beperking en toch u rijbewijs halen? Met een lichamelijke beperking kunt u in een aangepaste auto de weg op.

 • T-Rijbewijs

  T-Rijbewijs

  Met het T-rijbewijs laat je zien dat je rijvaardig bent en veilig aan het verkeer kunt deelnemen. 


Rijvaardigheidstrainingen

 • Motorrijvaardigheidstraining

  Motorrijvaardigheid

  Regionale Motorrijvaardigheidstraining (RMT) dankzij subsidie voor slechts € 80,-.

 • Veilig rijden met aanhanger, caravan of trailer

  Veilig rijden met aanhanger

  Veiligheidstraining voor het rijden met een aanhanger, caravan of trailer

 • Trials

   

  Antisliptraining compact

  Training van 3 uur waarin diverse verkeerssituaties aan bod komen.

 • Antisliptraining compleet

  Antisliptraining compleet

  Complete rijvaardigheidstraining van 1 dag met diverse (slip)oefeningen.

Trendsetter in kwaliteit

De hoog gekwalificeerde instructeurs van Kreeft Opleidingen houden continu de laatste ontwikkelingen in de gaten en blijven zo altijd up-to-date. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de verkeersveiligheid, maatschappelijke problematiek en andere belangrijke eisen van onze samenleving worden op de voet gevolgd en direct in onze opleidingen verwerkt of verder ontwikkeld. Begrippen als kwaliteit, vakbekwaamheid, veiligheid, flexibiliteit en productontwikkeling hebben van Kreeft Opleidingen een trendsetter gemaakt. Niet alleen in de regio maar zelfs landelijk. Kreeft Opleidingen is ISO gecertificeerd en BOVAG erkend.

Complete opleiding

Kreeft Opleidingen verzorgt complete opleidingen, van theoriecursussen tot praktijk. Het is mogelijk om je autorijbewijs in een 5 of 8 daagse compactopleiding versneld te behalen. De theoriecursussen worden volgens de nieuwste CBR eisen gegeven in modern ingerichte leslokalen, de leslokalen zijn voorzien van airco en ingericht met dezelfde apparatuur als het CBR theorie-examencentrum . De opleidingen worden gegeven door vakbekwame docenten, om een hoog slagingspercentage te garanderen.

Diverse mogelijkheden

Dat Kreeft Opleidingen net ietsje meer doet mag zo langzamerhand duidelijk zijn. Zo heb je bij ons verschillende mogelijkheden. Van een Compactopleiding tot het nemen van reguliere losse lessen, alles is mogelijk. Welke opleiding je ook kiest, er staan meerdere vakbekwame instructeurs voor je klaar die je niet alleen leren rijden, maar je ook bekwamen in het verhogen van praktische vaardigheden. Denk hierbij aan rijden in het donker, op de snelweg of op glad wegdek (slipbaan). Ook is het mogelijk om tijdens de opleiding voor het autorijbewijs mee te rijden met een vrachtauto(rijles), het "truckersuurtje" is bedoeld om je te laten zien wat de beperkingen zijn van grote voertuigen.

Pretles

Geen idee wat je iemand cadeau moet geven? Geef eens een pretles cadeau voor de motor, auto, vrachtauto of bus. Of een slipcursus! Meer informatie over pretlessen.

T-rijbewijs in de buurt

Sinds het trekker rijbewijs verplicht is gesteld in juli 2016, merken we dat hier veel vraag naar is. De hoofdvestiging van Kreeft Opleidingen is gevestigd in Hoogeveen. Door het hele land hebben we vestigingen, waar we mensen ook opleiden voor het tractor rijbewijs. Populaire vestigingen voor het T-rijbewijs zijn Drachten en Hardenberg

Examenreglementen


Informatie aanvragen

Heeft u vragen over de geboden rijopleidingen of wilt u meer gerichte informatie ontvangen? Wij helpen u graag verder!

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in