bovag-visual

Kreeft Opleidingen: erkende BOVAG Rijschool!

bovag-logoBOVAG is de brancheorganisatie waar ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden zijn aangesloten. Al sinds 1930 is BOVAG een kwaliteitsorganisatie waarbij enkel betrouwbare bedrijven zijn aangesloten. Kreeft Opleidingen is een erkende BOVAG Rijschool voor Hoogeveen en omgeving.

Strenge BOVAG lidmaatschapseisen voor rijscholen

BOVAG hanteert strenge eisen voor haar leden. Voor rijschoolhouders zijn deze in 2015 nog eens extra aangescherpt. Met de aanscherping van de lidmaatschapseisen is er afscheid genomen van 150 verkeerscholen. Zij konden niet voldoen aan de laatste richtlijnen. Deze richtlijnen zijn opgesteld om het kaf van het koren te scheiden. Alleen verkeersscholen die kwaliteit leveren en de hoge eisen en richtlijnen kunnen waarborgen, mogen zich aansluiten bij BOVAG.

Wat mag ik van een BOVAG Verkeersschool verwachten?

  • Minimaal slagingspercentage
  • Betrouwbare lesovereenkomst
  • Inzicht in je vorderingen
  • Online inzicht in boordelingen van cursisten
  • Periodieke controle door een onafhankelijk bureau
  • Financieel gezond
  • Alle instructeurs hebben een Verklaring Omtrent Gedrag

bovag

BOVAG Kwaliteit Rijscholen

BOVAG garandeert zekerheid en betrouwbaarheid. Dit geldt ook voor Kreeft Opleidingen. Wij investeren in onze rij-instructeurs, lesvoertuigen en de organisatie, zodat wij voldoen aan de BOVAG Gedragscode. Als je rijles neemt bij Kreeft Opleidingen kun je rekenen op deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen, een betrouwbare lesovereenkomst en een goed slagingspercentage. Ouders van voornamelijk minderjarige rijleskandidaten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen en hun geld in goede handen zijn. De Verklaring Omtrent Gedrag die de instructeurs moeten overleggen op het gebied van fraude, verkeer en zeden is daarom een harde eis. Ook wanneer je een klacht hebt kun je beroep doen op bemiddeling via BOVAG, hierdoor weet je dat er als consument altijd naar je geluisterd wordt en dat er samen wordt gezocht naar een oplossing.

Algemene Voorwaarden BOVAG Verkeersschool


Contact opnemen

 

Contactformulier

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in