slipcursus

Antislipcursus - Rijvaardig Compact

Dankzij subsidie van o.a. de Provincie Drenthe kunnen deelnemers die ouder zijn dan 25 jaar en wonen in de gemeenten Westerveld, Meppel, De Wolden, Midden-Drenthe en Hoogeveen tijdelijk voor slechts € 25 meedoen aan deze antislipcursus. Dit in het kader van het project 'Oppoetsen en bijtanken'.

Direct aanmelden

Locatie

Deze compacte rijvaardigheidstraining vindt plaats op ons test- en trainingscentrum te Drachten en is ontwikkeld om deelnemers bewust te maken van de (on)mogelijkheden in dagelijkse verkeerssituaties.

De nadruk ligt hierbij op het voorkomen van ongevallen en deelnemers bewust maken van de risico's welke deelname aan het verkeer met zich meebrengt. Men leert gevaren herkennen en te vermijden en zich te ontwikkelen tot een defensief en veilig weggebruiker.

Ons test- en trainingscentrum is uitgerust met verschillende soorten wegdek, bochten, radarapparatuur en waterhindernissen waardoor verschillende verkeerssituaties goed gesimuleerd kunnen worden.

Tijden

Deze training verzorgen wij in de ochtend, middag of avond. Er wordt altijd uitgegaan van 3 uur training.
Voor groepen kunnen we een programma op maat verzorgen, informeer naar de mogelijkheden.

Voertuigen

Tijdens de rijvaardigheidstraining wordt gebruik gemaakt van je eigen voertuig. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van huurauto's
Er staat een erkende trainer tot uw beschikking.

Cadeau voor hem of haar

De antisliptraining is het ideale cadeau voor hem of haar. Leer de auto optimaal kennen onder alle denkbare omstandigheden. Van dit cadeau heeft u de rest van uw leven plezier. Heel leuk om te geven, wij hebben hier cadeaubonnen voor.

Investering

Deelnemers via het project 'Oppoetsen en bijtanken' betalen tijdelijk slechts 25,- aan eigen bijdrage.

Voor overige deelnemers bedraagt de investering voor deze rijvaardigheidstraining € 99,00 per persoon. Dit tarief is inclusief 21% BTW, inclusief koffie en/of thee.

Bekijk ook onze rijvaardigheidstraining van een hele dag!


Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan of schrijf u meteen in.

Bijvoorbeeld: 25-09-1995

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in