slipcursus

Antislipcursus - Rijvaardig Compact

De nadruk ligt hierbij op het voorkomen van ongevallen en deelnemers bewust maken van de risico's welke deelname aan het verkeer met zich meebrengt. Men leert gevaren herkennen en te vermijden en zich te ontwikkelen tot een defensief en veilig weggebruiker.

Ons test- en trainingscentrum is uitgerust met verschillende soorten wegdek, bochten, radarapparatuur en waterhindernissen waardoor verschillende verkeerssituaties goed gesimuleerd kunnen worden.

Direct aanmelden

Locatie

Deze compacte rijvaardigheidstraining vindt plaats op ons test- en trainingscentrum te Drachten en is ontwikkeld om deelnemers bewust te maken van de (on)mogelijkheden in dagelijkse verkeerssituaties.

Tijden

Deze training verzorgen wij in de ochtend, middag of avond. Er wordt altijd uitgegaan van 3 uur training.
Voor groepen kunnen we een programma op maat verzorgen, informeer naar de mogelijkheden.

Voertuigen

Tijdens de rijvaardigheidstraining wordt gebruik gemaakt van je eigen voertuig, daar rijd je immers het beste in. Op de vertrouwde plek achter je eigen stuur leer je van onze ervaren instructeur om je voertuig te leren kennen onder de moeilijkste omstandigheden. Zo ervaar je immers het beste hoe je eigen auto reageert op de verschillende verkeerssituatie, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van huurauto's

Cadeau

De antisliptraining is ook erg leuk om cadeau te doen. De ontvanger leert zijn/haar auto optimaal kennen onder alle denkbare omstandigheden. Een cadeau waar je de rest van je leven plezier en profijt van hebt. Vraag een cadeaubon aan via onderstaand formulier. 

Kosten

De kosten voor deze rijvaardigheidstraining bedragen € 99,00 per persoon. Dit tarief is inclusief 21% BTW en inclusief koffie en/of thee.

Bekijk ook onze rijvaardigheidstraining van een hele dag!

Wintertraining

Als de dagen korter worden en de wegen gladder zijn, is een goede voertuigbeheersing natuurlijk belangrijker dan ooit. Daarom geven wij ook slipcursussen speciaal gericht op winters weer. 

Je leert je eigen auto onder controle te houden bij de winterse (weers)omstandigheden en niet in de slip te raken, of om je auto op gecontroleerde manier tot stilstand te brengen. De nadruk ligt tijdens deze training vooral op het voorkomen van ongevallen tijdens slechte weersomstandigheden. Men wordt zich bewust van de risico’s welke deelname aan het verkeer met zich meebrengt in de winter wanneer de weers- en lichtomstandigheden slecht zijn. Je leert in deze training ook nieuwe stuur- en remtechnieken.


Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan of schrijf u meteen in.

Bijvoorbeeld: 25-09-1995

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in