busbijhal

Personenvervoer opleidingen

Wilt u ook chauffeur worden? Buschauffeur of taxichauffeur; een prachtig beroep. En als chauffeur maak je nog eens wat mee! Het werk is afwisselend, maar brengt ook veel verantwoordelijkheden met zich mee. Bij Kreeft Opleidingen hebben wij drie personenvervoer opleidingen. 


 • Busrijbewijs D

  Busrijbewijs D

  Uw busrijbewijs halen in drie dagdelen.

 • Busrijbewijs D1

  Busrijbewijs D1

  Lichte bussen kunt u per 19 januari 2013 met rijbewijs D1 besturen.

 • Taxi chauffeur

  Taxichauffeur

  De basisopleiding taxichauffeur is benodigd om te werken als taxichauffeur.


Taxichauffeur of buschauffeur worden

Op de schouders van de chauffeur rust de taak om alle passagiers op een veilige manier naar hun bestemming te brengen. Iedereen die meerijdt moet zich op zijn gemak voelen. Soms komt daar flink wat tact en handigheid bij kijken. Een bus- of taxichauffeur moet goed op zijn of haar werk voorbereid zijn.

Personenvervoer rijbewijs

Kreeft Opleidingen biedt doorlopend opleidingen op het gebied van personenvervoer aan. Omdat we gebruik maken van onze eigen voertuigen en instructeurs gaat u goed voorbereid en met zo min mogelijk zenuwen het examen in. Na afloop ontvangt u een personenvervoer rijbewijs, rijbewijs D, D1 of taxichauffer. Om het rijbewijs niet te laten verlopen, zult u ook cursussen moeten volgen. Kreeft Opleidingen biedt een ruim scala aan nascholings opleidingen aan, ook voor code 95.

Alle code 95 cursussen


Vestigingen door heel het land

Kreeft Opleidingen heeft vestigingen door heel het land. Zo verzorgen wij veel opleidingen tot buschauffeur op onze hoofdvestiging in Hoogeveen. Ook op onze vestigingen in Geldermalsen, Drachten en Hardenberg leiden we veel buschauffeurs op, zowel met rijbewijs D als nascholing voor Code 95.

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in