busbijhal

Onze opleidingen Personenvervoer

Aan de slag als chauffeur voor personenvervoer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want de volgende stap in uw loopbaan begint bij Kreeft Opleidingen. 

Van een ervaren instructeur leert u de fijne kneepjes van het vak en leert u rijden in één van onze leswagens. Tijdens de opleiding geven we u alle handgrepen die u nodig heeft om uw praktijkexamen succesvol af te leggen, zodat snel beschikt over uw rijbewijs D, D1 of het chauffeursdiploma voor het rijden in een taxi.
 


Onze opleidingen

Bij Kreeft Opleidingen hebben wij drie opleidingen gericht op personenvervoer.

 • Volleerd chauffeur met busrijbewijs D

  Busrijbewijs D

  Uw busrijbewijs halen in drie dagdelen.

 • opleiding chauffeur personenvervoer met een Busrijbewijs D1

  Busrijbewijs D1

  Lichte bussen kunt u per 19 januari 2013 met rijbewijs D1 besturen.

 • opleiding tot Taxichauffeur

  Taxichauffeur

  De basisopleiding taxichauffeur is benodigd om te werken als taxichauffeur.


Een prachtig beroep

Buschauffeur of taxichauffeur is een prachtig beroep. En als chauffeur maakt u nog eens wat mee! Het werk is afwisselend, maar brengt ook veel verantwoordelijkheden met zich mee. Met een opleiding van Kreeft bent u hier optimaal op voorbereid.

Personenvervoer rijbewijs

Kreeft Opleidingen biedt doorlopend opleidingen op het gebied van personenvervoer aan. Omdat we gebruik maken van onze eigen voertuigen en instructeurs gaat u goed voorbereid en met zo min mogelijk zenuwen het examen in. Na afloop ontvangt u een personenvervoer rijbewijs, rijbewijs D, D1 of taxichauffer.

Vestigingen door heel het land

Kreeft Opleidingen heeft vestigingen door heel het land. Zo verzorgen wij veel opleidingen tot buschauffeur op onze hoofdvestiging in Hoogeveen.

Ook op onze vestigingen in Geldermalsen, Drachten en Hardenberg leiden we veel buschauffeurs op, zowel met rijbewijs D als nascholing voor Code 95.

Taxichauffeur of buschauffeur worden

Op de schouders van de chauffeur rust de taak om alle passagiers op een veilige manier naar hun bestemming te brengen. Iedereen die meerijdt moet zich op zijn gemak voelen. Soms komt daar flink wat tact en handigheid bij kijken. Een bus- of taxichauffeur moet goed op zijn of haar werk voorbereid zijn.

Ook voor nascholing en code 95

Om het rijbewijs niet te laten verlopen, zult u ook cursussen moeten volgen. Kreeft Opleidingen biedt een ruim scala aan nascholings opleidingen aan, ook voor code 95.

Alle code 95 cursussen


 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in