bedrijfsnoodplan-visual

Bedrijfsnoodplannen

In het bedrijfsnoodplan (ook wel calamiteitenplan genoemd) staat hoe een bedrijf zich voorbereid op calamiteiten en hoe hier mee om te gaan. Een organisatie is in Nederland verplicht om een bedrijfsnoodplan te hebben volgens artikel 15 van de Arbeidsomstandighedenwet. Kreeft Opleidingen helpt bij het opstellen van het calamiteitenplan.

Direct aanmelden voor bedrijfsnoodplannen

Doel

Het bedrijfsnoodplan bestaat uit een hanteerbaar document dat ook goed in bijzondere omstandigheden gebruikt kan worden, het wordt overzichtelijk en gebruiksklaar in een map aangeleverd. Er wordt standaard één map geleverd.

Het bedrijfsnoodplan kan ook dienen als basisdocument bij de aanvraag van een gebruiksvergunning.

Ontruimingsplattegronden

Er worden in het bedrijfsnoodplan ontruimingsplattegronden per compartiment toegevoegd. Deze ontruimingplattegronden dienen ook op diverse plaatsen in het gebouw aangebracht te worden. Deze ontruimingsplattegronden zijn voorzien van instructieteksten waarop een verkorte procedure "wat te doen bij brand" vermeld staat.

Indien de benodigde tekeningen door de opdrachtgever digitaal worden aangeleverd zullen wij geen extra kosten in rekening brengen voor het bewerken van deze tekeningen.

Ontruimingsplattegronden kunnen wij in kleur vervaardigen op zowel A4 als A3 formaat. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de mogelijkheid om de basistekening digitaal aan te leveren. Op basis van nacalculatie zijn bijpassende lijsten leverbaar. Het benodigde aantal plattegronden zal na overleg met u worden bepaald.

Kosten

Het exacte tarief voor het maken van een bedrijfsnoodplan is van diverse facetten afhankelijk. Wij maken graag nadere afspraken met u om een gerichte offerte uit te kunnen brengen.

Subsidiemogelijkheden

Kreeft Opleidingen is erkend door diverse Scholingsfondsen. Wij informeren u graag over welke subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf van toepassing zijn.


Aanmelden

Vraag meer informatie aan over deze dienst of vraag deze hieronder direct online aan.

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in