ontruiming-visual

Ontruimingsoefeningen

Kreeft Opleidingen biedt ontruimingsoefeningen op locatie. Dit is dus maatwerk zodat het waardevol is voor uw bedrijf. Door het ontruimen regelmatig te oefenen redt u levens mochten er calamiteiten zijn.

Direct offerte aanvragen

Doel

Door het ontruimingsplan regelmatig te oefenen krijgt u de zekerheid dat iedereen die een taak heeft in het ontruimingsplan deze altijd weet uit te voeren.

Een ontruimingsplan mag geen papieren document blijven. Het dient (blijvend) getest te worden op uitvoerbaarheid, haalbaarheid en doeltreffendheid met het doel in geval van nood de kans op slachtoffers te verkleinen.

Inhoud

De oefeningen vormen een toetsing op uitvoering van de taken die voor de diverse functionarissen in het plan zijn vastgelegd. Daarnaast zijn de oefeningen bedoeld om inzicht te krijgen in handelingen die de overige aanwezigen verrichten.

De oefeningen kunnen verdeeld worden in een aantal fasen. In deze verschillende fasen wordt de moeilijkheidsgraad van de diverse oefeningen opgevoerd. Normaal spreken we van een communicatieoefening (deze kan worden gecombineerd met de basisopleiding BHV als deze in-company wordt verzorgd en het bedrijfsnoodplan gereed is) en vier fasen.

  • Communicatieoefening
  • Oefening fase 1: het personeel wordt ingelicht over dag en tijd
  • Oefening fase 2: het personeel wordt ingelicht over dag of week
  • Oefening fase 3: het personeel wordt niet ingelicht
  • Oefening fase 4: het personeel wordt niet ingelicht en de oefening is complex

Kosten

Het exacte tarief voor een ontruimingsoefening is afhankelijk van de fase, complexiteit, gebruikte hulpmiddelen, het aantal personen en de frequentie.

Hierover maken wij met u graag nadere afspraken om een gerichte offerte uit te kunnen brengen voor het uitvoeren en begeleiden van ontruimingsoefeningen.

Subsidiemogelijkheden

Kreeft Opleidingen is erkend en kent diverse subsidiemogelijkheden. Wij informeren u graag over welke subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf van toepassing zijn.


Aanmelden

Vraag meer informatie aan over deze opleiding of schrijf u hieronder meteen online in.

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in