vrachtautowebadres

Subsidiemogelijkheden

Kreeft Opleidingen biedt diverse subsidiemogelijkheden aan. Onderstaande mogelijkheden zijn slechts een selectie. Bent u werkzaam in een branche die niet onder één van deze mogelijkheden valt, neemt u dan contact met ons op. Wij zoeken graag voor u uit of er nog andere subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf zijn.

Agrarisch

De ontwikkelingen in de agrarische sector volgen elkaar snel op. Scholing van werknemers is een belangrijk middel om adequaat te kunnen reageren. Kundige werknemers leveren beter werk en scholing kan bovendien bijdragen aan het werkplezier. Colland Arbeidsmarktbeleid helpt bij de financiering, zoals bij de subsidies van het T-rijbewijs. De vergoeding wordt per sector en per cursus vastgesteld.

Bekijk de voorwaarden.

Beroepsgoederenvervoer en verhuur mobiele Kranen

SOOB staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen. De SOOB stimuleert ontwikkeling door het subsidiëren van opleidingen van de werknemers.

Lees meer

Bouwsector

Het Scholingsfonds voor het Bouwbedrijf stimuleert, volgens de bepaling in de CAO voor de Bouwnijverheid, scholing van bouwplaatsmedewerkers.

Timmerbranche

Stichting Scholings- en Werkgelegenheidsfonds Timmerindustrie (SSWT);

ESF subsidie en SSWT subsidie via Stichting Scholings- en Werkgelegenheidsfonds Timmerindustrie.

Lees meer

Uitzendbranche

Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche (STOOF); Via Kreeft Opleidingen kunnen bedrijven in de uitzendbranche aanspraak maken op subsidie uit het ESF, Europees Sociaal Fonds. Via de webportal van STOOF kunnen opleidingen ingekocht worden. De subsidiebijdrage bedraagt maximaal 40% van de werkelijke out-of-pocket opleidingskosten, tenzij anders vermeld in het webportal.

Meer weten over subsidiemogelijkheden?

Wilt u meer weten over subsidiemogelijkheden voor rijopleidingen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Contactformulier

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in