slipcursus

Antisliptraining - Rijvaardig Compleet

Deze rijvaardigheidstraining is een intensieve traning voor zowel bedrijven als particulieren. De traning is ontwikkeld om bestuurders bewust te maken van de risico's die het verkeer met zich meebreng. Er wordt geleerd om geleerd om gevaren te herkennen en te vermijden.

Punten waar wij ons onderscheiden met andere rijscholen in rijvaardigheidstraining zijn dat je bij ons in je eigen auto rijdt waardoor je je eigen voertuig leert kennen onder moeilijke omstandigheden, ook ervaar je hiermee hoe het voertuig reageert op diverse situaties.

In deze cursus ligt de nadruk op het voorkomen van ongevallen en het bewust maken van de risico's die deelname aan het verkeer met zich meebrengen. Men leert gevaren herkennen en te vermijden en zich te ontwikkelen tot een defensief en veilig weggebruiker.

Zomer

Ook bij zomerse weersomstandigheden kan het na een zomerse regenbui na warmte ineens glad worden door vrijgekomen bitumen van de weg. Dat kan weggebruikers verrassen. In de winter houdt men rekening bij gladheid, in de zomer overvalt dit mensen. In de zomermaanden organiseren we daarom ook speciale zomertrainingen gericht op verschillende situaties waar je in de zomer mee te maken kunt krijgen. 

Winter

Als de dagen korter worden en de wegen gladder zijn, is een goede voertuigbeheersing natuurlijk belangrijker dan ooit. Daarom geven wij ook slipcursussen speciaal gericht op winters weer. 

Je leert je eigen auto onder controle te houden bij de winterse (weers)omstandigheden en niet in de slip te raken, of om je auto op gecontroleerde manier tot stilstand te brengen. De nadruk ligt tijdens deze training vooral op het voorkomen van ongevallen tijdens slechte weersomstandigheden. Men wordt zich bewust van de risico’s welke deelname aan het verkeer met zich meebrengt in de winter wanneer de weers- en lichtomstandigheden slecht zijn. Je leert in deze training ook nieuwe stuur- en remtechnieken.

Locatie

Deze rijvaardigheidstraining vindt plaats op ons test- en trainingscentrum te Drachten en is ontwikkeld om deelnemers bewust te maken van de (on)mogelijkheden in dagelijkse verkeerssituaties.

Ons test- en trainingscentrum is uitgerust met verschillende soorten wegdek, bochten, radarapparatuur en waterhindernissen waardoor verschillende verkeerssituaties goed gesimuleerd kunnen worden.

Inhoud

Tijdens de training zal er aandacht besteedt worden aan onder andere:

  • Zit- en stuurhouding
  • Voertuigbeheersing- en bediening
  • Diverse (slip)oefeningen op het circuit
  • Bochtentechniek
  • Rem- en stuurtechniek

Cursusduur

1 dag

Groepsgrootte

Om deelnemers optimaal te kunnen begeleiden is de groepsgrootte vastgesteld op minimaal 6, maximaal 15 personen per dag. Er staat een erkende trainer tot uw beschikking.

Voertuigen

Tijdens de rijvaardigheidstraining maak je gebruik van je eigen voertuig, ook is het mogelijk om gebruik te maken van huurvoertuigen. 

Investering

Uw investering voor deze rijvaardigheidstraining bedraagt 175,00 per persoon.

Genoemd tarief is inclusief 21% BTW, inclusief koffie en/of thee en een geheel verzorgde lunch.

Deze training kunnen wij ook verzorgen op andere locaties in Nederland & Duitsland, vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk ook onze compacte rijvaardigheidstraining!


Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan of schrijf u meteen in.

Bijvoorbeeld: 25-09-1995

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in