chauffeur_algemeen

Cursus Digitale Tachograaf Wagenparkbeheerders

De digitale tachograaf heeft het doel om binnen Europa te zorgen voor meer veiligheid op de weg, eerlijke concurrentie tussen Europese vervoerders en gezonde arbeidsomstandigheden. De Cursus Digitale Tachograaf is bedoeld voor wagenparkbeheerders van transportbedrijven, touringcar- en openbaar vervoerbedrijven, zoals ondernemers, planners en administratief medewerkers. Zij leren de ritgegevens vanuit de chauffeurspas en tachograaf te verwerken voor de bedrijfsadministratie. 

Direct inschrijven voor de Cursus Digitale Tachograaf

Inhoud van de cursus Digitale Tachograaf

  • Belang voor chauffeur en ondernemer;
  • Wetgeving digitale tachograaf;
  • Overschakelen van analoog naar digitaal;
  • Uitlezen digitale tachograaf;
  • Interpreteren managementinformatie;
  • Veranderingen in het wagenpark;
  • Communicatie met chauffeur en controlebeambten;
  • Voeren van administraties voor analoge- en digitale tachografen;
  • Update rij- en rusttijden.

Cursusduur

De training voor de digitale tachograaf wordt in één dag gegeven.

Cursuslocatie

Deze opleiding verzorgen wij vanuit ons Logistiek Centrum te Hoogeveen. Voor groepen is een speciaal in-company traject beschikbaar dat op elke gewenste plaats in Nederland gegeven kan worden. De cursusdata zijn in overleg met u te bepalen.

Resultaat

Deelnemers leren omgaan met de digitale tachograaf, de gegevensopslag, het bijhouden van storingen en de (wettelijk) vereiste administratieve werkzaamheden. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Kreeft Opleidingen als bewijs van deelname.

Richtlijn Vakbekwaamheid Code 95

De cursus kanmeetellen voor 7 nascholingsuren in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid voor Vrachtauto- en Buschauffeurs. Aaanmeldkosten voor Nascholing Richtlijn Vakbekwaamheid € 24,50 excl 21% BTW p.p. per cursusdag.

Subsidiemogelijkheden

Kreeft Opleidingen is erkend door diverse Scholingsfondsen. Transportbedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds kunnen in aanmerking komen voor een stimuleringspremie op de cursusprijs en een bijdrage in de verletkosten. Wij informeren u graag over welke subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf van toepassing zijn. Kreeft Opleidingen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het wel of niet ontvangen van SOOB-subsidie.


Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan of vul hieronder het formulier in.

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in