chauffeur_daf-scania

Antisliptraining / Rijvaardigheidstraining

Gedurende deze dag wordt er een antisliptraining en rijvaardigheidstraining gegeven aan chauffeurs van het C en/of D rijbewijs. 

Direct aanmelden voor antisliptraining/rijvaardigheidstraining

Inhoud training

Tijdens deze antisliptraining/rijvaardigheidstraining komen er een aantal onderdelen aan bod. Hierbij kunt u denken aan een theoriedeel met de update van de nieuwe verkeersregels en hoe u het voertuig onder controle houdt bij het slippen.

Na afloop van de training ontvangt u als cursist een certificaat als bewijs van deelname. 

Duur van de training

De antisliptraining/rijvaardigheidstraining van Kreeft Opleidingen duurt 1 hele dag. 

Datum en plaats

Omdat Kreeft Opleidingen ook incompany cursussen geeft, kan dit altijd in overleg worden bepaald. Zo kunnen wij bij u op locatie trainingen geven, door heel Nederland én bij ons op locatie. Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen. 

Nascholingsuren (code 95)

De uren van deze cursus kunnen voor 7 theorie uren meetellen in het verplichte aantal uren nascholing in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid. De aanmeldkosten voor Nascholing Richtlijn Vakbekwaamheid € 24,50 p.p.p.d.

Subsidiemogelijkheden

Transportbedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds kunnen in aanmerking komen voor een stimuleringspremie op de cursusprijs en een bijdrage in de verletkosten. Het huidige subsidiebeleid van het SOOB wordt gewijzigd. Voor de volledige informatie kijk op www.soob-wegvervoer.nl. Kreeft Opleidingen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het wel of niet ontvangen van SOOB-subsidie.


Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan of vul hieronder het formulier in.

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in