chauffeur_algemeen

ADR - Vervoer huishoudelijk gevaarlijk afval

De begeleider van een chemokar dient naast de beschikking over een ADR - vakbekwaamheidcertificaat eveneens een gerichte opleiding en instructie hebben gehad voor op een veilige manier inzamelen, indelen in klassen en vervoeren van het huidhoudelijk gevaarlijk afval.

Direct inschrijven

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding heeft als doel de begeleider bewust te maken van de veilige handelings- en noodprocedures, waarmee invulling wordt gegeven aan de eisen van het ADR. De inhoud van de cursusdag heeft betrekking op de Algemene regelgeving, Basiskennis chemie, Voertuig en Vervoer, Elementen, Inzamelen en Veiligheid.

Het resultaat

De cursist ontvangt een bewijs van deelname. De werkgever is ervoor verantwoordelijk dat de begeleider van de chemokar de opleiding met goedgevolg heeft afgerond en dient het bewijs van deelname te bewaren in het opleidingsdossier.

Richtlijn Vakbekwaamheid

De cursusuren van deze cursus kunnen meetellen in het aantal verplichte nascholingsuren in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid voor Vrachtauto- en Buschauffeurs. Af / aanmeldkosten voor Nascholing Richtlijn Vakbekwaamheid € 24,50 excl 21% BTW p.p. per cursusdag. Deze cursus telt voor 14 uur mee voor de Nascholing, als theorie. De verlenging telt voor 7 uur.


Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan of vul hieronder het formulier in.

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in