kreeft-vec

VEC Drachten

Vanaf 2009 maakt het Verkeers Educatie Centrum (VEC) in Drachten ook deel uit van Kreeft Opleidingen. Een uiterst professioneel test- en trainingscentrum op het gebied van verkeersveiligheid. Hier vinden rijvaardigheidstrainingen voor beroepschauffeurs, anti-slip trainingen, rij-analyses en rij-angst begeleidingstrajecten voor particulieren en bedrijven plaats.

Meer mogelijkheden in Drachten

Kreeft Opleidingen verzorgde altijd al Trials op het terrein van het verkeerseducatiecentrum. Toen de mogelijkheid zich aanbood om het centrum over te nemen, zag Kreeft Opleidingen dat wel zitten. Met het VEC erbij kon het aanbod rijopleidingen verder vergroot worden en konden vrachtwagenchauffeurs bijscholingen doen of in de vrachtwagen een slipcursus volgen.

Alles in het teken van de verkeersveiligheid

Alle trainingen op het VEC hebben één ding gemeen: iedere cursus heeft als doel om de verkeersveiligheid te bevorderen. Bewust rijgedrag en regelmatige verkeerseducatie vergroten de verkeersveiligheid en verlagen het aantal verkeersslachtoffers.

Op het centrum zijn ook diverse verkeersveiligheidsorganisaties gevestigd, zoals Veilig Verkeer Nederland, de Fietsersbond, het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Friesland en Responsable Young Drivers. Samen met deze partners heeft het VEC als doel om het aantal verkeersslachtoffers terug te dringen.

Een dagje VEC als nuttig en leuk relatiecadeau of personeelsuitje

Naast de functie als opleidingscentrum is het VEC ook uitermate geschikt om te dienen als locatie voor chauffeursdagen, relatiedagen en personeelsuitjes. Een leuke en sportieve dag uit, maar wel eentje met een boodschap.

Voor ondernemers vertegenwoordigen klanten een groot kapitaal. Jaarlijks wordt veel geld besteed aan het onderhouden van de relatie en het uiten van waardering. Maar de traditionele pennenset en het kistje wijn lijken steeds meer terrein te verliezen aan duurzame cadeaus en ervaringen. Een rijvaardigheidstraining is daar een goed voorbeeld van.

Onder professionele begeleiding van ervaren trainers kunnen kleine en grotere groepen bestuurders kennismaken met lastige en onverwachte verkeerssituaties. Ook kunnnen er diverse competitieve elementen toegevoegd worden aan de training.

Contact VEC Drachten

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in