slipcursus

Geef een pretles cadeau!

Wil je een vriend of vriendin, vader, moeder of een ander familielid een origineel cadeau geven, maar weet je niet wat? Of wil je zelf eens ervaren hoe het is om bijvoorbeeld achter het stuur te kruipen van een vrachtwagen? Boek bij ons een pretles voor de auto, motor, vrachtwagen of bus. Ook een antisliptraining behoort tot de mogelijkheden. Nuttig én leuk. Laat ons weten wanneer je de pretles wilt boeken en wij nemen contact op. Ook is het mogelijk om een pretles als cadeaubon te geven. De ontvanger kan dan zelf de pretles inplannen.

Direct pretles aanvragen


1. Pretles met de auto of motor

Voor de allereerste keer in een auto of op een motor rijden blijft altijd speciaal. Iedereen die zijn rijbewijs inmiddels heeft, kan zich dat moment nog wel herinneren. Daarom is het geven van een eerste rijles een speciaal cadeau dat men zich nog lang zal herinneren. Geef daarom een pretles bij Kreeft cadeau en zorg voor een onvergetelijke ervaring!

2. Pretles met vrachtwagen

Pretles in een Volvo NH

Iedereen die altijd al een keer met een vrachtwagen heeft willen rijden, kan de ultieme chauffeurservaring meemaken op onze nieuwe LZV (Lang Zwaar Voertuig) combinatie. Veel groter en zwaarder dan dit worden ze niet. Nieuw in de Kreeft-familie is de prachtige Volvo NH met neus. Een echte eye-catcher op de weg. Zelfs de redactie van Truckstar kon het niet laten om deze Zweed met neus aan de tand te voelen.

3. Een anti-sliptraining is nuttig én leuk

Pretles Antislip Training DrachtenNaast leuk vooral heel erg nuttig: een antisliptraining. Onze rijvaardigheidstrainingen vinden plaats op ons test- en trainingscentrum te Drachten en zijn ontwikkeld om deelnemers bewust te maken van de (on)mogelijkheden in dagelijkse verkeerssituaties en bij gladheid. Met een groep van minimaal 6 personen kun je kiezen uit een compact programma of een dagprogramma. Een leuk en nuttig uitje om cadeau te geven!

4. Rijvaardigheidstraining Trials

Pretles TrialsSpeciaal voor jonge automobilisten (tot en met 27 jaar) is door het Verbond van Verzekeraars de rijvaardigheidstraining Trials opgezet. Een leuke en leerzame dag waarbij je een praktijkrit gaat maken met een Trials instructeur, zelf gaat rijden in een vrachtwagen, noodstops gaat maken op droog en nat wegdek en een bermproef en elandproef gaat doen. 's Middags krijg je een heerlijke lunch. Met de Trials cadeaubon geef je een vriend of vriendin een origineel, leuk én nuttig cadeau!

(Trials is in een aantal provincies in Nederland beschikbaar. Kijk op de Trials website of de provincie van de deelnemer erbij staat en voor meer informatie.)

Tarieven pretlessen

Soort pretles   Normaal   Prijs (uur)   Locatie
Auto pretles   € 50,-   € 45,-   Drachten, Hardenberg of Hoogeveen
Motor pretles   € 60,-   € 55,-   Hoogeveen
Vrachtauto / LZV pretles   € 79,-   v.a. € 65,00   Drachten, Hardenberg of Hoogeveen
Bus pretles   € 79,-   € 71,00   Op aanvraag

Cadeaubonnen en arrangementen

Pretles cadeaubon   v.a. € 45,-
Trials cadeaubon   v.a. € 60,-
Antisliptraining Compact (6-10 pers.)   € 99,-
Antisliptraining Compleet (6-15 pers.)   € 175,-

Alle deelnemers van een pretles ontvangen na afloop het originele Kreeft pretlescertificaat.

Pretles aanvragen of meer informatie

Wil je een pretles aanvragen, vul dan alle velden van het formulier in. Wil je alleen wat informatie, dan volstaan de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer.

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in