slipcursus

Geef een pretles cadeau!

Wil je een vriend of vriendin, vader, moeder of een ander familielid een origineel cadeau geven, maar weet je niet wat? Of wil je zelf eens ervaren hoe het is om bijvoorbeeld achter het stuur te kruipen van een vrachtwagen? Boek bij ons een pretles voor de personenauto, motor, vrachtwagen of bus. Ook een antisliptraining behoort tot de mogelijkheden. Nuttig èn leuk. Laat ons weten wanneer je de pretles wilt boeken en wij nemen contact op. Ook is het mogelijk om een pretles als cadeaubon te geven. De ontvanger kan dan zelf de pretles inplannen.

Direct pretles aanvragen


Pretles met de auto of motor

Voor de allereerste keer in een auto of op een motor rijden blijft altijd speciaal. Iedereen die zijn rijbewijs inmiddels heeft, kan zich dat moment nog wel herinneren. Daarom is het geven van een eerste rijles een speciaal cadeau dat men zich nog lang zal herinneren. Geef daarom een pretles bij Kreeft cadeau en zorg voor een onvergetelijke ervaring!

Pretles met vrachtwagen of bus

Pretles in een Volvo NH

Iedereen die altijd al een keer met een vrachtwagen heeft willen rijden, kan de ultieme chauffeurservaring meemaken in een van onze vrachtwagens. Kies bijvoorbeeld uit de LZV (Lang Zwaar Voertuig) combinatie of de prachtige Volvo NH met neus. Een echte eye-catcher op de weg. Zelfs de redactie van Truckstar kon het niet laten om deze Zweed met neus aan de tand te voelen. Voor de vrachtwagen en bus dient u in het bezit te zijn van een geldig B rijbewijs. Voor de LZV dient u in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs. 

Een anti-sliptraining is nuttig én leuk

Pretles Antislip Training DrachtenNaast leuk, vooral ook heel erg nuttig: een antisliptraining. Onze rijvaardigheidstrainingen vinden plaats op ons test- en trainingscentrum te Drachten en zijn ontwikkeld om deelnemers bewust te maken van de (on)mogelijkheden in dagelijkse verkeerssituaties en bij gladheid. Met een groep van minimaal 6 personen kun je kiezen uit een compact programma of een dagprogramma. Een leerzaam uitje om cadeau te geven!

 

Tarieven pretlessen

Soort pretles     Prijs (uur)   Locatie
Motor pretles     € 59,50   Hoogeveen
Vrachtauto     € 80,-   Drachten, Hardenberg of Hoogeveen
LZV pretles (2 uur)     € 210,-   Hoogeveen
Bus pretles     € 85,-   Hoogeveen

Elke pretles is incl. certificaat als leuk aandenken. 

 

Arrangementen

Alle deelnemers van een pretles ontvangen na afloop het originele Kreeft pretlescertificaat.

Pretles aanvragen of meer informatie

Wil je een pretles aanvragen, vul dan alle velden van het formulier in. Wil je alleen wat informatie, dan volstaan de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer.

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in