03

Awareness opleiding chauffeurs vrijgestelde hoeveelheden

Voor chauffeurs die werken met gevaarlijke stoffen is het van essentieel belang om hier zorgvuldig mee om te gaan. Deze opleiding is dan ook bedoeld voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren onder:

  • 1000 punten regeling
  • LQ vrijstelling
  • EQ vrijstelling

Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren boven de vrijgestelde hoeveelheden, moeten hier een aparte cursus voor doen: ADR opleiding voor Chauffeur gevaarlijke stoffen. Voor de vrijgestelde hoeveelheden biedt deze cursus voldoende informatie.

Direct aanmelden awareness opleiding

Inhoud awareness opleiding chauffeurs vrijgestelde hoeveelheden

Als chauffeur van vrijgestelde hoeveelheden gevaarlijke stoffen kom je nog wel in aanraking met gevaarlijke stoffen. Daarom komen tijdens de cursus wel onderdelen terug uit de ADR opleiding voor chauffeurs boven de vrijgestelde hoeveelheden, zoals:

  • Veiligheidsmaatregelen
  • Wetgeving
  • Brand en brandpreventie
  • Documenten bij het vervoer

Incompany training door Kreeft Opleidingen

De training verzorgt door Kreeft Opleidingen voldoet aan de eisen die door de bevoegde autoriteiten worden gesteld, zoals ILT en Omgevingsdienst. De awareness opleiding chauffeurs van gevaarlijke stoffen vrijgestelde hoeveelheden worden altijd op maat gemaakt en kunnen incompany worden gegeven. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Locatie

De cursus wordt gegeven op een locatie van Kreeft Opleidingen of door heel Nederland op een eigen gewenste locatie.

Duur training

Deze awareness opleiding chauffeurs vrijgestelde hoeveelheden is een eendaagse training.

Certificaat

Bij goed afronden van deze cursus, ontvangen de deelnemers een bewijs van deelneming. Aan de cursus is geen examen verbonden.

Deze cursus telt niet mee als Nascholing voor de Code 95. Een compleet overzicht van alle code 95 cursussen vindt u op de pagina Code 95.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de awareness opleiding chauffeurs van gevaarlijke stoffen vrijgestelde hoeveelheden of neem direct contact op.

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in