kreeft-kargo

KARgo! opleidingscentrum

KARgo! is het opleidingscentrum voor voertuigentechniek, transport en logistiek in Hoogeveen. KARgo! is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Kreeft Opleidingen, het Alfa-college en het Roelof van Echten College. Binnen deze samenwerking is er ook ruimte voor het bedrijfsleven om te participeren.

Als beste gewaardeerd in de Keuzegids MBO

De opleidingen Transport & Logistiek van KARgo! aan het Alfa-college in Hoogeveen en Hardenberg werden in 2013, 1014 én 2015 in de landelijke Keuzegids MBO beste gewaardeerd in hun categorie.

Verkleint de kloof tussen bedrijfsleven en onderwijs

KARgo! is opgericht om de kloof tussen bedrijfsleven en onderwijs te verkleinen. Daarom werken en leren onderwijs en bedrijfsleven samen in één gebouw. Door deze samenwerking zijn de vmbo- en mbo-opleidingen goed op elkaar afgestemd en verloopt de overgang naar de arbeidsmarkt heel natuurlijk.

Op KARgo! ervaren leerlingen letterlijk wat het beroep inhoudt. Ze werken aan concrete opdrachten uit het bedrijfsleven en gebruiken de modernste technieken en materialen. Zo houdt KARgo! de leerlingen gemotiveerd en levert het de vakmensen af waar het bedrijfsleven om vraagt!

Meer over KARgo!

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in