trail

Trials

Verzekeraars zitten met de brokken. Zij moeten bij ongevallen de schade vergoeden. Daarom levert het Verbond van Verzekeraars al jaren een flinke bijdrage aan de verkeersveiligheidscampagnes van de overheid. Het Verbond van verzekeraars orgnaniseert in samenwerking met Kreeft Opleidingen een training speciaal voor jongeren, namelijk Trials! Je snapt wel waarom.

Het Verbond van Verzekeraars is de initiatiefnemer van Trials en betaalt het grootste deel van de kosten. Jij kunt ervan profiteren. Veel verzekeraars geven daarnaast korting op je autopremie na het volgen van een dag Trials. Dubbel voordeel dus!

Wat is Trials?

Trials is the ultimate driving test. Jij denkt je auto onder controle te hebben? Bewijs dat maar eens op het TT Circuit in Assen. Wie is the ultimate driver?

Leer het échte rijden, doe wat je bij je rijlessen niet kon doen. En dan gaat het niet om snelheid, maar echt om je rijvaardigheid. Ook in extreme situatie: slippen, in de berm, noodstop. Een dagje op de baan om je skills te ontwikkelen, is dat wat voor jou?

Voor wie is Trials ?

Trials is er voor iedereen tot 28 jaar! Voor het te laat is. Nee, jou overkomt het niet, denk je. Check the facts: onder jongeren gebeuren verreweg de meeste - dodelijke - ongevallen in het verkeer. Hoe houd je je auto onder controle als 'ie in een slip raakt? Wat doe je als je in de berm terecht komt? Voorkom die parkeerplek tegen een boom, en doe mee!

To the point

  • Je bent niet ouder dan 28 jaar
  • Je hebt je rijbewijs
  • Je woont in een van de provincies die meewerken aan het project
  • Je houdt van autorijden
  • Je durft een uitdaging aan

Val je niet onder de doelgroep, bekijk dan onze antisliptraining op ons Verkeerseducatie Centrum te Drachten!

Wat kost Trials?

Jet betaalt slechts een eigen bijdrage  van 60 euro. Deelnemen kan in je eigen auto. Dit is eigenlijk het beste. Je eigen auto (of de auto waar je vaak in mag rijden) ken je het beste. En op de baan leer je je auto nog beter kennen! Je hoeft niet bang te zijn voor slijtage aan je banden en remmen. Een auto is er op gebouwd om stevig te remmen. De baan wordt nat gehouden, dus slijtage is ook niet aan de orde. Heb je geen eigen auto of een auto om te gebruiken op de baan? Voor 10 euro extra kun je deelnemen in een auto van de organisatie.

Meer info check: www.trials.nl

Inschrijven

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in