vrachtwagen2
vrachtwagen-zwaartransport

Praktijkcursussen code 95

Kreeft Opleidingen heeft een ruim aanbod praktijkcursussen code 95 die kunnen meetellen als kwalificatie 'praktijk' voor de verplichte nascholing. Alle praktijkcursussen zijn van hoge kwaliteit en u krijgt een certficering bij het behalen van de cursus. Hieronder vindt u een volledig aanbod van alle praktijkcursussen code 95. 

Direct inschrijven voor de praktijkcursussen code 95

Locaties: Hoogeveen | Drachten | Hardenberg | Assen | Incompany in heel Nederland

Alle praktijk cursussen code 95

Chauffeur Lange Zware Voertuigen (LZV)

    7 of 14 uur     Inschrijven

Het Nieuwe rijden (HNR)

  7 uur   Inschrijven

Behaviour Based Safety (BBS)

  7 uur   Inschrijven

Schadepreventie voor Chauffeurs

  7 uur   Inschrijven

Manoeuvreertraining

  7 uur   Inschrijven

Rijvaardigheidsanalyse

  7 uur   Inschrijven

Richtlijn vakbekwaamheid praktijk cursussen code 95

Als u de code 95 wilt behouden, moet u 35 uur verplichte nascholing volgen. Van deze 35 uur bent u verplicht om 7 uur praktijkcursussen te volgen. De overige 28 uur is naar eigen wens in te vullen, zoals de theorie cursussen code 95. Bovenstaande praktijkcursussen code 95 kunnen ook als incompany trainingen worden gegeven. Deze kunnen namelijk meetellen in het aantal verplichte nascholingsuren in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid voor Vrachtauto- en Buschauffeurs. Zo krijgen al uw medewerkers dezelfde training. Kreeft Opleidingen begeleidt u graag bij het opstellen van een programma op maat, zowel individueel als op groepsniveau. 


Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over de praktijk cursussen voor code 95? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in. 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in