chemische-stoffen-visual

Awareness opleiding loods personeel gevaarlijke stoffen

Voor personeel dat werkt met gevaarlijke stoffen is het van essentieel belang om hier zorgvuldig mee om te gaan. Daarom heeft Kreeft Opleidingen een awareness opleiding speciaal voor loods personeel hoe om te gaan met gevaarlijke stoffen.

Direct aanmelden awareness opleiding

Inhoud awareness opleiding gevaarlijke stoffen

Personeel belast met handelingen omschreven in het ADR moeten een ADR opleiding hebben gevolgd. Voor loods personeel zijn dit werkzaamheden zoals laden, lossen en opmaken van documenten.

Deze werkzaamheden worden dan ook zorgvuldig behandeld in de awareness opleiding loods personeel gevaarlijke stoffen. De volgende onderwerpen worden o.a. behandeld:

  • Stofeigenschappen
  • Documenten bij het vervoer
  • Wetgeving
  • Verpakkingsvoorschriften

Incompany training door Kreeft Opleidingen

De training verzorgt door Kreeft Opleidingen voldoet aan de eisen die door de bevoegde autoriteiten worden gesteld, zoals ILT en Omgevingsdienst. Daarnaast is de awareness opleiding gevaarlijke stoffen voor loods personeel ook altijd op maat gemaakt en kunnen incompany worden gegeven. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Locatie

De cursus wordt gegeven op een locatie van Kreeft Opleidingen of door heel Nederland op een eigen gewenste locatie.

Duur training

Deze awareness opleiding gevaarlijke stoffen voor loods personeel een eendaagse training.

Certificaat

Bij goed afronden van deze cursus, ontvangen de deelnemers een bewijs van deelneming. Aan de cursus is geen examen verbonden.

Deze cursus telt niet mee als Nascholing voor de Code 95. Voor een compleet overzicht van alle code 95 cursussen, klikt u hier.

Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan over de awareness opleiding loods personeel gevaarlijke stoffen of vul onderstaand formulier in.

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in