chauffeur_algemeen

Verplichte Nascholing Beroepschauffeurs (code 95)

Sinds september 2009 moeten alle vrachtwagenchauffeurs verplicht nascholing volgen om hun vakbekwaamheid te verlengen, oftewel code 95. Hetzelfde geldt voor buschauffeurs. De vakbekwaamheid voor chauffeurs is vijf jaar geldig. De verplichte nascholing code 95 bestaat uit 35 uur. Alleen gecertificeerde scholingscursussen tellen mee voor de verlenging. Ook chauffeurs die al in het bezit zijn van een onbeperkt geldig chauffeursdiploma hebben te maken met een beperking van de geldigheid. Meer informatie over de code 95 cursussen leest u hier

Direct informatie aanvragen

Cursussen die meetellen voor de nascholingsuren code 95

Flyer van nascholing Kreeft Opleidingen biedt een groot aantal cursussen aan die meetellen voor de nascholing in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid code 95, zoals de ADR opleiding voor Chauffeur Gevaarlijke Stoffen . In ons overzicht ziet u of de cursusuren meetellen als theorie-uren of praktijkuren. Het overzicht is dynamisch, er kunnen meerdere cursussen toegevoegd en/of ontwikkeld worden. De mogelijkheden worden graag met uw bedrijf bekeken!

De cursusprijs wordt vermeerderd met aan- en afmeldkosten t.b.v. nascholingsuren, deze kosten bedragen € 22,50 (vrijgesteld van BTW) per persoon per cursusdag.

Bekijk flyer met de Richtlijn Vakbekwaamheid

Nascholingsuren per medewerker eenvoudig registreren

Screenshot van de Scholingsmanager code 95 Voor bedrijven stelt Kreeft Opleidingen kosteloos de Scholingsmanager beschikbaar. In deze web-applicatie worden de nascholingsuren die gevolgd zijn bij Kreeft Opleidingen verwerkt. Hiermee is er direct een actueel overzicht beschikbaar van gevolgde nascholingsuren per medewerker of zelfs per vestiging. Ook de vervaldatum van rijbewijzen, diploma's en certificaten worden geregistreerd en tijdig gesignaleerd. Hiermee hoeft u zelf geen aparte administratie te voeren voor het bijhouden van de Scholingsuren voor code 95, wel zo makkelijk!

De Scholingsmanager wordt aan relaties van Kreeft Opleidingen gratis beschikbaar gesteld.

Opleidingsabonnement

Als bedrijf zorgeloos voldoen aan de nascholingsuren? Kreeft Opleidingen biedt u een opleidingsabonnement op maat aan.

Scholen om te scholen is natuurlijk onzin. Kreeft Opleidingen bekijkt samen met u welke opleidingen voor uw medewerkers van toepassing zijn en kan het scholingstraject van A tot Z op zich nemen. U geeft aan welke deelnemers geschoold dienen te worden en wat de gewenste periode is en Kreeft Opleidingen verzorgt:

  • locaties
  • uitnodigingen
  • catering
  • subsidie-afwerking
  • en meer...

Wij bekijken graag met u op welke manier we vorm kunnen geven aan uw opleidingsabonnement voor code 95 op maat! Belt u gerust onze opleidingsadviseurs voor een afspraak: 0528-265577 of neem contact met ons op.

Bij Kreeft Opleidingen kunt u aanspraak maken op diverse subsidiemogelijkheden en bijdragen uit scholingsfondsen. Wij bekijken graag welke mogelijkheden voor uw bedrijf van toepassing zijn.

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor code 95 binnen uw bedrijf? Vraag hieronder informatie aan.

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in