chauffeur_algemeen

Manoeuvreertraining 

Door middel van een manoeuvreertraning leert de chauffeur zijn voertuig beter te beheersen. In één cursus dag worden de juiste kijk- en stuurtechnieken en voertuigbeheersing behandeld, zodat de kans op schade tijdens het manoeuvreren verminderd. Specifieke onderdelen kunnen in overleg in de training worden opgenomen.

Gelijk inschrijven voor de manoeuvreertraining

Cursusdata

  • Locatie Hoogeveen

Dagelijks mogelijk, informeer naar de beschikbaarheid

  • Locatie Hardenberg

Dagelijks mogelijk, informeer naar de beschikbaarheid

  • Locatie Drachten

Dagelijks mogelijk, informeer naar de beschikbaarheid

Cursuslocatie

De cursus wordt gegeven vanuit ons opleidingscentrum aan ons Logistiek Centrum te Hoogeveen óf bij u op locatie. Er wordt met eigen vrachtwagens van de opdrachtgever gereden.

Groepsgrootte

Groepjes van 2-3 personen.

Richtlijn Vakbekwaamheid

De cursusuren van deze cursus kunnen meetellen in het aantal verplichte nascholingsuren in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid voor Vrachtauto- en Buschauffeurs. Af-/aanmeldkosten voor Nascholing Richtlijn Vakbekwaamheid € 24,50 p.p. per cursusdag. Deze cursus telt voor 7 uur mee voor de Nascholing, als praktijk.

SOOB-subsidie

Transportbedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds kunnen in aanmerking komen voor een stimuleringspremie op de cursusprijs en een bijdrage in de verletkosten. Het huidige subsidiebeleid van het SOOB wordt gewijzigd. Voor de volledige informatie kijk op www.soob-wegvervoer.nl. Kreeft Opleidingen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het wel of niet ontvangen van SOOB-subsidie.


Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan of vul hieronder het formulier in.

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in