Innovatieve projectleider gezocht

 

Innovatieve projectleider

Locatie:   Mobiliteitscentrum
Uur:   0,4 fte
Vestiging(en):    
 

In Hoogeveen heeft een unieke samenwerking van onderwijs en bedrijfsleven geresulteerd in een mobiliteitscentrum, dat in januari 2011 van start gaat. Het mobiliteitscentrum is school én bedrijf in één. Circa 450 VMBO- en MBO-leerlingen op het gebied van voertuigentechniek en transport en logistiek krijgen hier hun opleiding in een aantrekkelijk leerbedrijf met een vermogens-testbank, dieselpracticum, electropracticum, APK 1 en 2-kelder, magazijn en heftruckhal. Praktijkopdrachten en begeleiding van het regionale bedrijfsleven hebben een belangrijke rol in de opleidingen. Het mobiliteitscentrum is tevens een kenniscentrum waar innovatie hoog in het vaandel staat. De krachten van de deelnemende scholen en bedrijfsleven worden gebundeld op het gebied van opleiden en bijscholen van personeel. Het mobiliteitscentrum is daardoor een impuls voor de regionale economie.


Wij zoeken:

Innovatieve projectleider (0,4 fte)

die in nauwe samenwerking met de participanten van het mobiliteitscentrum verantwoordelijk is voor de realisatie van het concept van het mobiliteitscentrum en het commercieel succes ervan.
Hij/zij moet in staat zijn om op korte termijn een link tussen het onderwijsconcept en de beroepspraktijk te kunnen leggen en de doorgaande leerlijn vmbo - mbo - (hbo) – bedrijfsleven te realiseren.

Werkzaamheden:
- opdrachten uit het bedrijfsleven verwerven
- toezien op bedrijfsmatige uitvoering
- bevorderen praktijk in onderwijsprogramma’s op maat.
- uitbouw tot centrum van expertise
- bevorderen van contractopleidingen en bedrijfsopleidingen
- organiseren van bijdrage bedrijfsleven aan onderwijs en begeleiding
- profileren van het mobiliteitscentrum in de regio
- verankeren van de samenwerking

Wij vragen:
- een technische opleiding op HBO –niveau of gelijkwaardig
- commerciële kwaliteiten
- klant- en resultaatgerichte vaardigheden
- kennis van en recente werkervaring in de mobiliteitsbranche
- inhoudelijke kennis van opleidingen in de mobiliteitsbranche of in staat die snel te verwerven
- teamspeler met coachende vaardigheden /bruggenbouwer

Wij bieden:
Een aantrekkelijke baan met goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar. Ook is een arbeidsrelatie op declaratiebasis mogelijk. De projectleider is verantwoording verschuldigd aan de stuurgroep, die bestaat uit Alfa-college, Roelof van Echten College en Kreeft Opleidingen B.V. In deze functie zijn werkzaamheden in de avonduren mogelijk.

Solliciteren:
Uw brief en c.v. kunt u voor 8 januari a.s. sturen naar Stuurgroep Mobiliteitscentrum,t.a.v. G.Krikken, Voltastraat 33, 7903AA Hoogeveen. Ook kunt u mailen naar: g.krikken@alfa-college.nl

 



Naar overzicht