Chauffeursdag Combex groot succes

De jaarlijkse chauffeursdag van Combex Transport BV uit het Friese Eastermar werd op 12 juni 2010 georganiseerd door Kreeft Opleidingen op het Verkeerseducatie Centrum (VEC) in Drachten.

De chauffeurs gingen de hele dag onder professionele begeleiding aan de slag met diverse programmaonderdelen. Het programma bestond onder andere uit een workshop over het juiste gebruik van de digitale tachograaf, diverse behendigheidsproeven, remmen en uitwijken met vrachtauto's op een glad en stroef wegdek en een slalomcompetitie.

De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ op het zonnige terras van het VEC , de chauffeurs zijn allen zeer enthousiast over de nieuwe opzet van de Combex chauffeursdag, ook directeur Freerk Lautenbag sprak zijn tevredenheid uit.

Deze dag is in samenwerking met Ron Hekkelman van Combex transport BV op maat georganiseerd door Kreeft Opleidingen. De cursusuren tellen mee in het kader van de verplichte nascholing.

Combex transport B.V. telt 80 eigen trekkende eenheden, 20 vaste charters en 100 personeelsleden en is daarmee één van de grotere logistiek dienstverleners in de bouw- en industriesector met specialisaties op gebied van exceptioneel transport en de distributie/groupage van bouwmaterialen in Nederland.

kijk voor meer foto's op personeelcombex.nl

combex

combex2
 

combex3



Naar overzicht