Anti-sliptraining voor € 25,00

Het project 'Oppoetsen en bijtanken' is een training rijvaardigheid voor mensen ouder dan 25 jaar. Het Project is mede tot stand gekomen dankzij financiële steun van de Provincie Drenthe en de gemeente waarin het project plaats vindt. De deelnemers dienen woonachtig te zijn in de gemeenten, Westerveld, Meppel, De Wolden, Midden-Drenthe en Hoogeveen

Het programma bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel. In de theorie wordt aandacht besteed aan onder meer een goede stuur- en zithouding, de reactietijd van een bestuurder en de remweg en stopafstand van een auto. De deelnemers kunnen vervolgens de theorie testen in de praktijk. Ze doen bijvoorbeeld een proef met remmen en uitwijken op een stroeve en een gladde ondergrond. Ook oefenen ze wat je moet doen als je in de berm terecht komt. Een deelnemer legt de praktijktesten af in een eigen auto.

De training wordt gegeven in groepen van tien personen. De eigen bijdrage is slechts € 25,00 per persoon.

Het Project is mede tot stand gekomen dankzij financiële steun van de Provincie Drenthe en de gemeente waarin het project plaats vindt.

U kunt zich online inschrijven voor deze training via ons inschrijfformulier. De naam van de training die u moet aanvinken is 'Antisliptraining - Rijvaardig Compact'. Schrijf u online in.



Naar overzicht