vrachtwagen-snelweg

Vrachtwagenchauffeur Hardenberg en omgeving

Als u vrachtwagenchauffeur wilt worden of op zoek bent naar nascholing als vrachtwagenchauffeur, dan moet u in regio Hardenberg bij Kreeft Opleidingen zijn. Wij ondersteunen u in het hele traject van rijbewijs tot pensioen. Voor het vrachtwagenrijbewijs zoals C, C1 en CE rijbewijs hebben wij ervaren instructeurs voor zowel praktijk als theorie. Ook voor Code 95 en personenvervoer zoals rijbewijs D en taxichauffeur hebben wij de betreffende cursussen en opleidingen.

Vrachtautochauffeur worden Hardenberg e.o.

Om vrachtwagenchauffeur te worden (oftewel het C, C1 en/of CE rijbewijs) moet een theorie- en praktijkopleiding gehaald worden. De praktijkopleiding kan flexibel ingepland worden en er is zelfs een spoedvariant mogelijk, waarmee u in 1,5e week de praktijkopleiding kan halen. De praktijkopleiding bestaat uit rijlessen, een praktische toets, toets besloten terrein en het praktijkexamen.

De theorieopleiding bestaat uit 2 of 3 delen, afhankelijk van of u beroepschauffeur wilt worden. Deel 1 is verkeer en techniek, deel 2 adminstratie en overige zaken. Als u Code 95 wilt dient u ook deel 3 te behalen, een aanvullend theorie-examen. Als u al deze onderdelen gehaald heeft in combinatie met een Geneeskundige verklaring? Dan bent u officieel vrachtwagenchauffeur!

Bekijk: Rijbewijs C | Rijbewijs C1 | Rijbewijs CE 

Richtlijn Vakbekwaamheid

Om in Nederland beroepsmatig vrachtwagenchauffeur te mogen zijn, moet voldaan worden aan de Richtlijn Vakbekwaamheid, ook wel Code 95 genoemd. Om Code 95 te halen moet elke 5 jaar, minimaal 35 cursusuren volgemaakt worden. Kreeft Opleidingen heeft een zeer ruime lijst met nascholing die meetelt voor Code 95.

Bekijk: Het Nieuwe Rijden | ADR | Chauffeursdag/antisliptraining | BHV

Vrachtwagenchauffeurs in omgeving Hardenberg

Kreeft Opleidingen heeft een opleidingscentrum in Hardenberg. Hier bieden we ondersteuning aan vrachtwagenchauffeurs. Het startpunt is het behalen van de verschillende rijbewijzen zoals rijbewijs C, rijbewijs C1 en rijbewijs CE. Code 95 mag niet ontbreken voor beroepschauffeurs. Plaatsen in omgeving Hardenberg waar wij veel beroepschauffeurs opleiden, zijn: Dedemsvaart, Ommen, Bergentheim, Coevorden, Slagharen, Gramsbergen, Mariënberg en Balkbrug. Hardenberg ligt in de provincie Overijssel, vlakbij de provinciegrens van Drenthe. Wij hebben opleidingscentra door heel het land. We leiden veel vrachtwagenchauffeurs op in de regio Hoogeveen, Drachten en Geldermalsen.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen over vrachtwagenchauffeur worden in regio Hardenberg of juist over de nascholing? Neem dan direct contact op of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag verder.

Bijvoorbeeld: 25-09-1995

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in