VEC Drachten

Vrachtwagenchauffeur regio Drachten

Als u vrachtwagenchauffeur bent in Drachten of omgeving of op zoek bent naar nascholing als ervaren vrachtwagenchauffeur, dan moet u bij Kreeft Opleidingen zijn. Wij hebben het complete aanbod voor vrachtwagenchauffers, zoals rijbewijs C, C1 en CE. Daarnaast bieden we personenvervoeropleidingen aan zoals rijbewijs D en taxichauffeur. Voor nascholing volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid, Code 95, hebben wij een lange lijst met opleidingen en cursussen. Wij hebben ervaren instructeurs voor zowel praktijk als theorie.

Word vrachtwagenchauffeur regio Drachten

Om vrachtwagenchauffeur te worden is het C rijbewijs, C1 rijbewijs of het CE rijbewijs nodig. Om deze rijbewijzen te halen is zowel een theorie- als praktijkopleiding nodig met bijbehorende examens en een medische keuring. De praktijklessen kunnen naar wens ingepland worden en er is ook een spoedopleiding mogelijk. Het theoriegedeelte bestaat uit 2 of 3 delen. Hoeveel delen het zijn is afhankelijk van of u een beroepschauffeur wilt worden of niet.

Deel 1 is verkeer en techniek, deel 2 administratie en overige zaken. Voor beroepschauffeur, Code 95, is een aanvullend theorie-examen verplicht. De praktijkopleiding is al in slechts 1,5e week te behalen. Het praktijkgedeelte bestaat uit rijlessen, een praktische toets, toets besloten terrein en het praktijkexamen. Ook is een Geneeskundige verklaring nodig, waarvoor u gekeurd kunt worden door onze interne keuringsarts. Hierdoor hoeft u niet naar de gemeente voor een verklaring. Heeft u dit alles gehaald? Dan bent u officieel vrachtwagenchauffeur!

Bekijk: Rijbewijs C | Rijbewijs C1 | Rijbewijs CE 

Richtlijn Vakbekwaamheid Code 95

Code 95 moet gehaald worden om in Nederland beroepsmatig vrachtwagenchauffeur te mogen zijn. Om aan deze Richtlijn Vakbekwaamheid te voldoen moet het extra theorie-examen gehaald worden in combinatie met 35 cursusuren nascholing. Daarna moeten elke 5 jaren 35 cursusuren volgemaakt worden. Kreeft Opleidingen heeft een ruime lijst met cursussen die voor Code 95 tellen.

Bekijk: Het Nieuwe Rijden | ADR | Chauffeursdag/antisliptraining | BHV

Vrachtwagenchauffeurs in omgeving Drachten

Kreeft Opleidingen is dus hét opleidingsinstituut voor vrachtwagenchauffeurs in Drachten en omgeving. Het begint allemaal met het behalen van de verschillende rijbewijzen zoals rijbewijs C, rijbewijs C1 en rijbewijs CE. Om beroepschauffeur te worden en te blijven is nascholing voor Code 95 essentieel. Plaatsen in de omgeving van Drachten waar wij veel vrachtwagenchauffeurs opleiden, zijn: Gorredijk, Oosterwolde, Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Harlingen, Joure, Dokkum en Surhuisterveen. Drachten ligt in Friesland, vlakbij de provinciegrenzen van Groningen en Drenthe. Kreeft Opleidingen leidt ook veel vrachtwagenchauffeurs op in regio Hoogeveen, Hardenberg en Geldermalsen

Snel meer info over vrachtwagenchauffeur regio Drachten?

Wilt u meer weten over vrachtwagenchauffeur worden of nascholing in regio Drachten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Uiteraard helpen we u graag!

Bijvoorbeeld: 25-09-1995

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in