busbijhal

Buschauffeur regio Hardenberg

Om buschauffeur te worden heeft u rijbewijs D of rijbewijs D1 nodig. Kreeft Opleidingen heeft een grote vestiging in Hardenberg. Hierdoor kunnen we iedereen die buschauffeur wil worden of op zoek is naar nascholing goed ondersteunen. Ook voor Code 95 kunnen we u de benodigde cursussen en extra examens aanbieden. U kunt uw D rijbewijs zelfs in slechts 3 dagdelen halen, als u uw C rijbewijs in de afgelopen 2 jaar heeft gehaald. 

Buschauffeur worden HardenbergBuschauffeur worden Hardenberg

Iedereen die een bus wil besturen heeft rijbewijs D of rijbewijs D1 nodig. Als u echter beroepsmatig buschauffeur wilt worden, heeft u ook Code 95 nodig. Dit zijn aanvullende eisen volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid. Het rijbewijs D haalt u door voor het praktijkdeel en het theoriedeel te slagen. Het theoriedeel bestaat uit 2 onderwerpen met examen, of 3 als u Code 95 wilt behalen:

  • Deel 1: verkeer en techniek
  • Deel 2: administratie en overige zaken
  • Deel 3: theorie-examen Code 95

De praktijk voor rijbewijs D bestaat uit rijlessen op de openbare weg, speciale verrichtingen en het rij-examen. Hoeveel rijlessen u nodig heeft is onder andere of u in het bezit bent van het C rijbewijs of niet. Om beroepschauffeur te worden, heeft u om Code 95 op uw rijbewijs bijgeschreven te krijgen ook de Praktische toets en de Toets besloten terrein nodig.

Cursusuren Code 95

Voor iedereen die al buschauffeur met Code 95 is, is nascholing nodig om het te behouden. Elke vijf jaar moet minimaal 35 uren nascholing gevolgd worden in de vorm van cursussen en trainingen, waarvan minimaal 7 uur de kwalificatie praktijk moet hebben. Hoe u deze uren invult is aan u, u kunt kiezen uit ons ruime aanbod Nascholingscursussen.

Bekijk: Aanbod Code 95 Nascholingscursussen

Hardenberg vacatures buschauffeur 

De grootste kans om een baan als buschauffeur te krijgen is als u al uw rijbewijs D heeft als u wilt solliciteren op een vacature voor buschauffeur. Uw kansen nemen dan enorm toe op de arbeidsmarkt. Het halen van uw rijbewijs D is dus goed voor uw carrière. Sommige werkgevers zetten ook vacatures uit waarbij het rijbewijs D geen vereiste is, die krijgt u dan van de zaak. Kreeft Opleidingen verzorgt de scholing en nascholing voor veel transportbedrijven en personenvervoerbedrijven. Bedrijven kunnen dit gemakkelijk regelen met behulp van onze Scholingsmanager.

Hardenberg en omgeving

In onze vestiging in Hardenberg leiden we veel buschauffeurs voor rijbewijs D op. Ook het rijbewijs C, rijbewijs C1 en rijbewijs CE voor vrachtwagenchauffeurs kunt u halen bij Kreeft Opleidingen in Hardenberg. Dedemsvaart, Ommen, Bergentheim, Coevorden, Slagharen, Gramsbergen, Mariënberg en Balkbrug. Hardenberg ligt in de provincie Overijssel, vlakbij de provinciegrens van Drenthe. We hebben vele vestigingen door het land, zo leiden we ook buschauffeurs op in Hoogeveen, Geldermalsen en Drachten.

Neem contact met ons op over buschauffeur regio Hardenberg

Wilt u meer weten over het worden van buschauffeur of de nascholing van buschauffeurs, in regio Hardenberg? Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op.

Bijvoorbeeld: 25-09-1995

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in