Volkszanger Jannes wordt trucker

De populaire Drentse volkszanger Jannes heeft zijn vrachtautorijbewijs gehaald bij Kreeft Opleidingen in Hoogeveen. Jannes heeft voordat hij zijn rijbewijs kon halen eerst een spoedopleiding gevolgd voor het verplichte chauffeursdiploma.

"Het waren twee intensieve weken, maar door de plezierige manier van lesgeven heb ik deze weken gelukkig niet als vervelend ervaren", aldus Jannes. Omdat ik het op dit moment erg druk heb met mijn nieuwe cd heb ik op advies van Kreeft Opleidingen gekozen voor deze spoedopleiding. Om de opleiding te kunnen volgen heb ik speciaal twee weken vrij genomen.

Jannes heeft echter niet de ambitie om trucker te worden, de altijd sympathieke zanger heeft een vrachtauto gekocht waarmee hij containers kan vervoeren, in zijn kostbare vrije tijd haalt hij daarmee bij bedrijven oud ijzer en metalen op. Ook heeft Jannes sinds enige tijd een eigen chaletbouwbedrijf genaamd Jannes in Hoogeveen. Jannes wil door deze activiteiten zorgen dat zijn kinderen een goede start hebben voor de toekomst.

Jannes is ondertussen alweer bezig met zijn volgende opleiding, tussen alle optredens door is hij bij Kreeft Opleidingen al weer aan het lessen met de vrachtauto met aanhangwagen.

Kijk voor meer informatie over Jannes op www.jannes.nu of www.jannesonline.nl



Jannes

Gert-Jan Kreeft en Jannes



Naar overzicht