slipcursus

Antislipcursus - Rijvaardig Compact

Dankzij subsidie van o.a. de Provincie Drenthe kunnen deelnemers die ouder zijn dan 25 jaar en wonen in de gemeenten Westerveld, Meppel, De Wolden, Midden-Drenthe en Hoogeveen tijdelijk voor slechts € 25 meedoen aan deze antislipcursus. Dit in het kader van het project 'Oppoetsen en bijtanken'.

Direct aanmelden

Locatie

Deze compacte rijvaardigheidstraining vindt plaats op ons test- en trainingscentrum te Drachten en is ontwikkeld om deelnemers bewust te maken van de (on)mogelijkheden in dagelijkse verkeerssituaties.

De nadruk ligt hierbij op het voorkomen van ongevallen en deelnemers bewust maken van de risico's welke deelname aan het verkeer met zich meebrengt. Men leert gevaren herkennen en te vermijden en zich te ontwikkelen tot een defensief en veilig weggebruiker.

Ons test- en trainingscentrum is uitgerust met verschillende soorten wegdek, bochten, radarapparatuur en waterhindernissen waardoor verschillende verkeerssituaties goed gesimuleerd kunnen worden.

Deelnemers van onze antislipcursus komen onder andere uit: Hoogeveen, Meppel, Zuidwolde, Dedemsvaart, Assen, Coevorden, Drachten, Groningen, Hardenberg, Zoetermeer, Lelystad, Gieten, Hollandscheveld, Emmen en Heerenveen.

Tijden

De tijden van deze training zijn variabel maar er wordt altijd uitgegaan van 3 uur training.

Groepsgrootte

Om deelnemers optimaal te kunnen begeleiden is de groepsgrootte vastgesteld op minimaal 6, maximaal 10 personen per dag. Er staat een erkende trainer tot uw beschikking.

Voertuigen

Tijdens de rijvaardigheidstraining wordt gebruik gemaakt van voertuigen van de deelnemers (maximaal 2 deelnemers per voertuig).

Cadeau voor hem of haar

De antisliptraining is het ideale cadeau voor hem of haar. Het is zowel leuk om te doen, scheurend en driftend door de bochten, als leerzaam. Van dit cadeau heeft u de rest van uw leven plezier. Een cadeau voor hem verzinnen kan soms best een uitdaging zijn, net als een cadeau voor haar!

Investering

Deelnemers via het project 'Oppoetsen en bijtanken' betalen tijdelijk slechts 25,- aan eigen bijdrage.

Voor overige deelnemers bedraagt de investering voor deze rijvaardigheidstraining € 99,00 per persoon. Dit tarief is exclusief 21% BTW, inclusief koffie en/of thee. Op zaterdagen wordt ons tarief verhoogd met 10% zaterdagtoeslag.

Bekijk ook onze rijvaardigheidstraining van een hele dag!


Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan of schrijf u meteen in.

Bijvoorbeeld: 25-09-1995

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in