rijbewijsb(2)

Autorijbewijs B halen

Wil jij binnenkort je autorijbewijs halen in Hoogeveen of omgeving? Dan zit je goed bij BOVAG-rijschool Kreeft Opleidingen in Hoogeveen! Rijlessen mag al vanaf je 16e met 2todrive. Dankzij ervaren instructeurs, 100% rijtijd en een goede persoonlijke begeleiding zorgen wij dat je op de juiste manier wordt klaargestoomd om met een zeker gevoel de weg op te kunnen. Aarzel niet en vraag nu jouw rijopleiding voor het rijbewijs B aan!

Schrijf je gelijk in voor de rijopleiding

Bij Kreeft Opleidingen zit je goed:

  • Je kunt kiezen voor een vaste
    of wisselende rij-instructeur
  • 100% gegarandeerde rijtijd tijdens je rijles
  • Gratis herexamen (binnen twee weken)
  • Hulp bij theorie is mogelijk (klassikaal)
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Flexibele rijlestijden tussen 08:00 – 21:00
  • Rijles bij beperkingen mogelijk met aangepaste lesauto

Voor wie is deze rijopleiding geschikt?

Bij Kreeft Opleidingen kun je al vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen nemen middels het 2toDrive-programma. Vanaf 18 jaar raden wij de compactcursus inclusief tussentijdse toets en praktijkexamen aan.

Rijbewijs vanaf 16+

Rijbewijs B - Kreeft OpleidingenWil je rijervaring opdoen, maar niet wachten totdat je 18 jaar bent?  Schrijf je dan nu in voor het 2toDrive programma bij Kreeft Opleidingen.

Het 2toDrive programma zorgt ervoor dat jij als jonge bestuurder veiliger en zelfverzekerder de weg op gaat. Je mag al vanaf je 16e beginnen met je theorie en rijlessen. Ben je geslaagd voor je theorie? Dan mag jij onder begeleiding, met een door jou gekozen begeleider, de weg op. Wacht dus niet langer tot je 18e en schrijf je direct in voor het 2toDrive programma bij Kreeft Opleidingen.

Lees meer over begeleid rijden vanaf 16,5 jaar

Rijbewijs vanaf 18 jaar

Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij graag beginnen met autorijlessen? Neem dan nu contact op met de beste rijopleider in Hoogeveen en omgeving. Kreeft Opleidingen biedt als BOVAG-rijschool de BOVAG-compactopleiding aan dat bestaat uit een 28 praktijklessen (of meer), een tussentijdse toets, het praktijkexamen én als je ondanks dat toch de eerste keer zakt, een volledig gratis herexamen! Daarnaast is er de mogelijkheid om klassikale hulp bij jouw theorie te krijgen. Dit alles zorgt ervoor dat jij straks met een gerust en veilig gevoel de weg op gaat.

Lees meer over de rijopleiding vanaf 18 jaar

Je rijbewijs halen ondanks een fysieke beperking

Een fysieke beperking betekent niet dat je minder goed kan autorijden dan anderen. Niet elke rijschool heeft echter een auto die is afgestemd op het rijden met een fysieke beperking. Kreeft Opleidingen beschikt over een aangepaste lesauto waarbij bijvoorbeeld het gas- en rempedaal omgewisseld kunnen worden en de lesauto voorzien is van een automaat. Onze ervaren instructeurs helpen je graag bij het behalen van je rijbewijs, ondanks een fysieke beperking. Vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer over rijles in een aangepaste lesauto


De rijlessen verliepen heel ontspannen, dankzij de vriendelijk rij-instructeurs.


Opfriscursus of speciale ondersteuning nodig?

Rijbewijs B - Kreeft OpleidingenEen onzeker gevoel op de snelweg, heb je moeite met inparkeren of last van faalangst? Dan heeft Kreeft Opleidingen speciaal voor jou de opfriscursus of speciale ondersteuning. In een aantal lessen ga je samen met één van onze ervaren instructeurs de weg op.

Stapsgewijs en in je eigen tempo worden alle onderdelen van het autorijden opnieuw geoefend of behandeld om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerder en veiliger aan het verkeer kan deelnemen. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw situatie.


Wat zijn de kosten van de rijopleiding voor rijbewijs B?

Rijbewijs vanaf 16+   Pakketprijs*
2toDrive programma   **Al vanaf €1650,-
     
Rijbewijs vanaf 18 jaar   Pakketprijs
BOVAG-compactopleiding bestaande uit: rijlessen, tussentijdse toets, praktijkexamen en gratis herexamen   ** Al vanaf €1650,-
- Inclusief 28 lessen   **€1650,-
- Inclusief 32 lessen   **€1835,-
- Inclusief 36 lessen   **€2015,-
- Inclusief 40 lessen   **€2195,-
     
Losse rijlessen of opfriscursus   Kosten
100% gegarandeerde rijtijd van 60 minuten   €46,50 per les
     
Optioneel   Kosten
 Klassikaal theoriepakket: 6 klassikale lessen + 1 examen   €98,-
 Online theoriepakket: online theorielessen + 1 examen   €98,-
 Theorieboeken   €35,-

* Prijswijzigingen onder voorbehoud

** Voor deze pakketten is het mogelijk om in termijnen te betalen

 


Meld je nu aan voor de praktijkopleiding rijbewijs B

Neem contact op voor meer informatie of meld je direct aan.

Bijvoorbeeld: 25-09-1995

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in