motoropstapdag

Motorrijbewijs halen

Wil je je je motorrijbewijs gaan halen? Met een goede voorbereiding heb je je motorrijbewijs (rijbewijs A) snel op zak! Je kan al snel - vanaf je 17e - starten met motorrijlessen bij Kreeft Opleidingen. De rij-instructeurs bereiden jou voor om zelf verantwoord met de motor de weg op te gaan.

Motorrijles reserveren

Motorrijbewijs Categorie A1, A2 en A

Het motorrijbewijs is onderverdeeld in drie verschillende categoriën, namelijk A1, A2 en A. Voor deze categoriën gelden verschillende voorwaarden. Hieronder lees je wanneer je voor welke categorie mag instromen.

Motor rijbewijs schema

Intest Motor Opleiding

De motor-opleiding begint met een intest, aan de hand van deze intest kunt u samen met uw instructeur de opleidingsvorm bepalen waarmee u het beste resul­taat bereikt. De praktijkopleiding wordt vervolgens op maat met u afgestemd.

Inhoud Motor Opleiding

De motorrijopleiding bestaat uit een theorie-examen en twee praktijkexamens; Voertuigbeheersing (AVB) en Verkeersdeelneming (AVD) Verkeersdeelneming. De praktijkopleiding wordt op maat met u afgestemd. Ook is er veel keuze in lestijden en is het zelfs mogelijk om met een spoedopleiding het rijbewijs al in enkele dagdelen te halen!


De rijlessen zijn hartstikke leuk en leerzaam. Ik merk ook dat ik steeds zekerder word.


Theorie Examen Motor

Wanneer je het praktijkexamen voor de motor wilt afleggen, dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat categorie A. Met rijlessen mag je al wel beginnen voordat je het theorie-examen hebt gehaald, mits je in het bezit bent van een autorijbewijs. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht. 44 vragen moet je goed beantwoorden. Het theoriepakket van Kreeft Opleidingen bereidt je voor op het examen. Het theoriepakket bestaat uit een klassikale spoedcursus of een e-learning plus het theorie-examen.

Examen Voertuigbeheersing (AVB)

Tijdens de lessen voertuigbeheersing leer je, zoals de naam al aangeeft, de motor de beheersen en te controleren. Dit gebeurt op ons eigen oefenterrein in Hoogeveen. Kreeft Opleidingen heeft als enige rijschool in de regio de exclusieve mogelijkheid om ook het CBR-examen Voertuigbeheersing af te leggen op het eigen terrein. Je bespaart dus tijd en geld omdat je voor het examen niet naar de openbare CBR-locatie in Assen hoeft. Het examen AVB bestaat uit 7 oefeningen die worden getoetst door de examinator.

Het onderdeel AVB Voertuigbeheersing is ook als spoedopleiding beschikbaar

Examen Verkeersdeelneming (AVD)

In een aantal rijlessen wordt je door de rijinstructeurs klaargestoomd voor het praktijkexamen Verkeersdeelneming. Bij de intest wordt gekeken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Gemiddeld zijn dit 8 tot 14 uur rijlessen. Het is mogelijk om de rijlessen voor AVD in Duo-vorm te volgen. Door samen met andere cursisten te lessen, bespaar je kosten. Wanneer je het praktijkexamen verkeersdeelneming voldoende afsluit ontvang je het rijbewijs in de desbetreffende categorie (A1, A2 of A).


Motorrijbewijs in 2 dagen

Intest €42,50 duo / €57,50 solo

Online theoriecursus €98,-- inclusief examen

Voertuigbeheersing (AVB) in 1 dag

8 uur praktijkles incl. examen AVB € 455,--
Er is een extra dagdeel praktijkles te boeken voor het examen van 3,5 uur: € 140,--

Verkeersdeelneming (AVD) Spoed

10 uur praktijkles incl. examen AVD en Eigen Verklaring € 655,--
Er is een extra dagdeel praktijkles bij te boeken

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Pakketaanbieding Motor € 1175,- (p.p.)

Het is mogelijk om een motorrijbewijs pakket af te nemen. Dit is een totaalpakket dat in duo-vorm wordt aangeboden voor een vaste prijs per persoon, inclusief;

  • Voertuigbeheersing: 8 duolessen, incl. 1,25 uur les voor het examen én het examen AVB
  • Verkeersdeelneming: 10 duolessen, incl. eigen verklaring en examen AVD

Duolessen kunnen wij niet te allen tijde garanderen, indien blijkt dat u solo rijdt; betaalt u ook voor solo(meerprijs individuele les € 15 per uur). De planning van de rijlessen is in overleg, dit is ook in een aantal aaneengesloten uren per dagdeel mogelijk.

Gespreide betaling van een pakket is mogelijk, d.m.v. een incassomachtiging afgestemd op de planning van je opleiding


Reserveer gelijk je motorrijles

Vraag direct meer informatie aan of schrijf je meteen in.

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in