Kreeft Opleidingen Zuid Nederland

Om onze klanten in Zuid Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn opent Kreeft Opleidingen op twee lokaties in Brabant nieuwe vestigingen.

Sinds de start van Kreeft Opleidingen in 2000 met de vestigingen in Utrecht en Rotterdam, is de organisatie zeer hard gegroeid. Om onze relaties optimaal van dienst te zijn, worden vestigingen in Sint Oedenroede en Waalwijk geopend.

Bedrijven uit de regio Zuid Nederland, zoals: Breda, Tilburg, 's Hertogenbosch, Eindhoven, Venlo en Nijmegen kunnen zo nog beter bediend worden door Kreeft Opleidingen. Ook vanuit onze nieuwe vestigingen leveren wij maatwerk trainingen en verzorgen wij o.a. Heftruckopleidingen BHV, VCA en chauffeurstrainingen.
 

Wij bedanken al onze relaties voor het succesvolle 'partnership', waardoor de groei naar deze nieuwe vestigingen realiteit is geworden.

Om op regionaal niveau onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, streeft Kreeft Opleidingen er naar het aantal opleidingslocaties verder uit te breiden. wij doen dat niet alleen door eigen opleidingscentra te openen, maar ook door samenwerkingsafspraken te maken met regionale partners.

Kreeft Opleidingen heeft totaal in Nederland op dit moment 6 vestigingen.
(Hoogeveen, Utrecht, Barendrecht, Hardenberg, Sint Oedenrode en Waalwijk) 

Klik op contact voor adresgegevens.



Naar overzicht