Kreeft Opleidingen sluit overeenkomst met Teleroute

Om een nog betere dienstverlening te verzekeren en vrachtvervoerders te helpen het hoofd te bieden aan de stijgende olieprijzen, heeft Kreeft Opleidingen een overeenkomst gesloten met Teleroute. Kreeft Opleidingen biedt klanten van Teleroute, in Nederland en in België, tegen een verlaagd tarief opleidingen en advies aan over brandstofbesparend rijden.

Het betreft de Simulatietrainingen Bewustwording in combinatie met de training Het Nieuwe Rijden brandstofreductie. Deze bewustwordingstrainingen kunnen wij aan iedere gewenste bedrijfslocatie verzorgen m.b.v. het mobiele trainingscentrum.

Over Teleroute
Teleroute, onderdeel van Wolters Kluwer, is een toonaangevende pan-Europese leverancier van elektronische diensten en innovatieve oplossingen voor de transport- en logistieke sector. Het is opgericht in 1985 als eerste uitwisselingssysteem van vracht- en laadruimte. Tegenwoordig werkt Teleroute mee aan oplossingen voor de transport- en logistieke sector, waarmee bedrijven hun winst kunnen vergroten en hun activiteiten kunnen optimaliseren. Het hoofdkantoor van Teleroute is gevestigd in Brussel (België). Het bedrijf is lokaal aanwezig in 27 landen. Meer informatie kunt u vinden op www.teleroute.nl .



Naar overzicht