Drachten en Hardenberg examenlocatie voor vrachtauto en bus

Kreeft Opleidingen gaat met ingang van 1 juni aanstaande de opleiding voor het vrachtauto en busrijbewijs verzorgen vanuit de plaatsen Drachten en Hardenberg.

In Hardenberg heeft Kreeft een samenwerking met het Alfa College, de leerlingen die bij het Alfa College de opleiding voor chauffeur volgen, kunnen nu ook de praktijkopleiding in Hardenberg afronden. Ook heeft Kreeft al jaren een groot aantal bedrijven en particulieren als klant uit de regio's Hardenberg en Twente. Deze klanten kunnen nu hun vrachtautorijlessen volgen in de bekende omgeving met aansluitend het praktijkexamen in Hardenberg.

In Drachten starten de rijlessen en het praktijkexamen vanaf het Verkeers Educatie Centrum aan de Knobben 100. Drachten is al jaren een belangrijke transport en logistiekstad in Noord Nederland, een opleiding volgen voor het vrachtautorijbewijs was echter tot voor kort niet mogelijk. Na de overname van het verkeerseducatiecentrum kreeg Kreeft steeds vaker het verzoek om ook de chauffeursopleiding in Drachten te verzorgen. vanaf 1 juni is het dan eindelijk zo ver en kan men in Drachten examen doen voor het vrachtautorijbewijs.(rijbewijs C)

 

Het is helaas nog niet mogelijk om in Hardenberg en Drachten examens af te leggen voor het autorijbewijs.(rijbewijs B)



Naar overzicht