Vrachtwagen Tiel

Vrachtwagenchauffeur regio Geldermalsen

Bent u vrachtwagenchauffeur en zoekt u nascholing, of wilt u vrachtwagenchauffeur worden? In regio Geldermalsen moet u dan bij Kreeft Opleidingen zijn. Wij hebben een totaalaanbod zoals rijbewijs C, C1 en CE. Ook voor personenvervoer zoals rijbewijs D en taxichauffeur hebben wij ervaren instructeurs voor zowel praktijk als theorie. Aangezien nascholing verplicht is voor Code 95, is het handig dat u bij ons terecht kunt voor het hele traject van begin tot pensioen.

Vrachtwagenchauffeur worden regio GeldermalsenVrachtwagenchauffeur worden regio Geldermalsen

De opleiding tot vrachtwagenchauffeur (doorgaans hebben we het dan over het C en CE rijbewijs) bestaat uit een theorie- en praktijkopleiding. De praktijkopleiding kan naar wens ingepland worden en is ook in een spoedvariant mogelijk. De theorie bestaat uit 2 of 3 delen, afhankelijk van of u wel of niet beroepschauffeur wilt worden. Deel 1 is verkeer en techniek, deel 2 adminstratie en overige zaken. Als u Code 95 wilt dient u ook deel 3 te behalen, een aanvullend theorie-examen. De praktijkopleiding is al in 1,5e week te halen. Het bestaat uit rijlessen, een praktische toets, toest besloten terrein en het praktijkexamen. Heeft u dit alles gehaald in combinatie met een Geneeskundige verklaring? Dan bent u officieel vrachtwagenchauffeur!

Bekijk: Rijbewijs C | Rijbewijs C1 | Rijbewijs CE 

Nascholing Code 95

Om vrachtwagenchauffeur beroepsmatig uit te mogen voeren in Nederland is nascholing volgens Code 95 verplicht. De verplichte nascholing van Code 95 bestaat uit 35 cursusuren. Kreeft Opleidingen biedt keuze uit een ruime lijst met cursussen voor deze Richtlijn Vakbekwaamheid, zoals Code 95 ook wel genoemd wordt. 

Bekijk: Het Nieuwe Rijden | ADR | Chauffeursdag/antisliptraining | BHV

Vrachtwagenchauffeurs in omgeving Geldermalsen

Kreeft Opleidingen biedt ondersteuning aan vrachtwagenchauffeurs in Geldermalsen en omgeving. Het begint met het behalen van de verschillende rijbewijzen zoals rijbewijs C, rijbewijs C1 en rijbewijs CE. Voor beroepschauffeurs mag nascholing voor Code 95 ook niet ontbreken. Plaatsen in omgeving Geldermalsen waar wij veel beroepschauffeurs opleiden, zijn: Meteren, Kalenberg, Culemborg, Tiel, 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Oss, Leerdam, Buren, Waardenburg, Est, Opijnen, Deil, Tricht, Beusichem, Zoelmond en Beesd. Geldermalsen ligt in Gelderland, vlakbij de provinciegrenzen van Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij leiden ook veel vrachtwagenchauffeurs op in regio Hoogeveen, Drachten en Hardenberg.

Meer weten over vrachtwagenchauffeur regio Geldermalsen?

Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag.

Bijvoorbeeld: 25-09-1995

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in