Bromfietsrijbewijs AM halen

rijbewijs AM halen

Vanaf 1 maart 2010 is het verplicht om naast het theorie-examen, ook een praktijkexamen af te leggen om het rijbewijs AM te halen. Het praktijkexamen is door de overheid ingevoerd om het aantal ongelukken met bromfietsers te verminderen en zo de veiligheid te vergroten. Nu het Bromfietscertificaat is afgeschaft, is het halen van het AM rijbewijs verplicht om met een brom- of snorfiets de weg op te mogen. Om het gemakkelijker te maken om rijbewijs AM te halen, bieden wij een speciale brom- en snorfietsopleiding aan.

AM theorie en praktijk behalen

Het blijkt dat per theorie-examen minder dan de helft van de deelnemers slaagt. Het doel van de bromfietscursus is cursisten te helpen bij het succesvol afsluiten van de theorie. Met de theorie op zak staat alleen het praktijkexamen nog in de weg van het halen van het rijbewijs AM. Bekijk de opties voor bromfiets theorielessen.

Voordat aan de praktijklessen begonnen mag worden, dient het theorie-examen voor rijbewijs AM behaald te zijn. De praktijkopleiding bestaat uit 7 praktijklessen en een praktijkexamen. De praktijklessen volg je op scooters van Kreeft Opleidingen. De eerste 2 lessen vinden plaats op ons oefenterrein en zijn gericht op voertuigbeheersing. Vervolgens krijg je 5 praktijklessen op de openbare weg gericht op verkeersdeelneming.

Gemakkelijk rijbewijs AM halen

Wil jij straks gemakkelijk het rijbewijs AM halen? Schrijf je dan direct in voor de bromfietsopleiding van Kreeft Opleidingen. Bekijk ook meer informatie over de opleiding voor het halen van bromfietsrijbewijs AM.

 

 

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in