chauffeur_algemeen

Engelandtraining Think Left Stay Left

TVM Verzekeringen organiseert in samenwerking met Kreeft Opleidingen in Hoogeveen een schadepreventietraining gericht op chauffeurs die veel op Engeland rijden. Volgens de verzekeraar achten de rechters in Engeland onze truckers vaak al bij voorbaat schuldig aangezien ze het stuur aan de andere kant hebben. In het kader "Think Left Stay Left" wordt in een speciale rijsimulator van Eye Octopus geoefend met specifiek Britse verkeerssituaties. 

Direct inschrijven voor de Engelandtraining

Hoe ziet de training links rijden eruit?

De Engelandtraining is 100% interactief. De trucker wordt bewust van de risico's van de wegen in Groot-Brittannië en leert hier op een veilige manier mee om te gaan. Het programma bevat ook een gedeelte theorie en achtergronden van de Engelse wetgeving.

Trainingsdata en -locatie

De training is op elke gewenste datum in te plannen. Per dag kunnen 6 personen getraind worden, het is mogelijk om chauffeurs van verschillende bedrijven te combineren. Door het gebruik van de mobiele simulator/leslokaal kan de training op locatie gegeven worden!

Richtlijn Vakbekwaamheid

De cursusuren van deze cursus kunnen meetellen in het aantal verplichte nascholingsuren in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid voor Vrachtauto- en Buschauffeurs. Af / aanmeldkosten voor Nascholing Richtlijn Vakbekwaamheid € 22,50 excl 21% BTW p.p. per cursusdag. Deze cursus telt voor 7 uur mee voor de Nascholing, als theorie.


Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan of vul hieronder het formulier in.

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in