bus

Buschauffeur regio Geldermalsen

Wilt u buschauffeur worden of bent u al buschauffeur en op zoek naar nascholing? Kreeft Opleidingen begeleidt u van rijles tot pensioen. Om buschauffeur te worden heeft u rijbewijs D of rijbewijs D1 nodig. Heeft u de afgelopen 2 jaar uw rijbewijs C voor vrachtwagenchauffeur behaald? Dan kunt u uw D rijbewijs zelfs in slechts 3 dagdelen halen. Door onze vestiging in Geldermalsen kunnen we alle plaatsen in de regio Geldermalsen goed bedienen.

Buschauffeur GeldermalsenOpleiding buschauffeur Geldermalsen

Om buschauffeur te worden heeft u een rijbewijs D of rijbewijs D1 nodig. Als u beroepsmatig uw rijbewijs wilt gebruiken, moet u ook aan de eisen van Code 95 voldoen. De opleiding tot buschauffeur bestaat uit een praktijkopleiding en een theorieopleiding met bijbehorende toetsen en examens. Het theoriegedeelte bestaat uit twee delen met examen, of drie als u Code 95 wilt behalen. 

  • Deel 1: verkeer en techniek
  • Deel 2: administratie en overige zaken
  • Deel 3: theorie-examen Code 95

Het praktijkgedeelte bestaat uit rijlessen op de openbare weg, speciale verrichtingen en het praktijkexamen. Het aantal rijlessen dat benodigd is, is afhankelijk van of u in het bezit bent van rijbewijs C of niet. Voor Code 95 is ook nog de Praktische toets en de Toets besloten terrein verplicht.

Nascholing voor Code 95

Om Code 95 te behouden is er nascholing nodig volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid. Elke 5 jaar moeten minimaal 35 cursusuren gevolgd worden, die u zelf kunt kiezen uit de Nascholingscursussen. Van de 35 verplichte cursusuren moet minimaal 7 uur de kwalificatie praktijk hebben.

Vacatures buschauffeur Geldermalsen

Veel vacatures voor buschauffeur hebben een D rijbewijs als eis. Door dit rijbewijs te halen vergroot u dus uw kans op de arbeidsmarkt. Ook zien we regelmatig vacatures langskomen waarbij het D rijbewijs geen eis is en u dit van de werkgever krijgt. Veel transportbedrijven en personenvervoerbedrijven werken samen met Kreeft Opleidingen waardoor bijscholing en nascholing gemakkelijk geregeld kan worden via onze Scholingsmanager.

Regio Geldermalsen

Rond Geldermalsen liggen veel plaatsen waar wij buschauffeurs en touringcarchauffeurs opleiden: Meteren, Kalenberg, Culemborg, Tiel, 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Oss, Leerdam, Buren, Waardenburg, Est, Opijnen, Deil, Tricht, Beusichem, Zoelmond en Beesd. Geldermalsen ligt in Gelderland, vlakbij de provinciegrenzen van Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant. We leiden niet alleen buschauffeurs op in regio Geldermalsen. Kreeft Opleidingen heeft vestigingen door heel het land. We leiden bijvoorbeeld ook veel buschauffeurs op in regio Hoogeveen, Drachten en Hardenberg.

Informatie over buschauffeur regio Geldermalsen?

Wilt u meer weten over wat Kreeft Opleidingen voor u kan betekenen om touringcarchauffeur te worden of voor nascholing? Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op.

Bijvoorbeeld: 25-09-1995
Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in