chauffeur_algemeen

Bewustwordingstraining

De bewustwordingstraining geeft chauffeurs de nodige bagage en motivatie om vanuit een andere visie het vak te beoefenen. Middels de ‘oorzaak-gevolg-methodiek’ worden de chauffeurs geconfronteerd met snelheid, afstand en gewicht.  Er wordt aandacht gegeven aan structurele kostenbesparing op brandstof, eigen risico, R&O en schade.

Inhoud cursus bewustwording

De training bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte en wordt gegeven vanuit het mobiele trainingscentrum. De theorie gaat in op situaties waarin de chauffeur en zijn voertuig geen corrigerende of beheersbare invloed meer hebben, gevolgd door een interactieve verkeerskennistest. In de tweede helft van de training wordt de chauffeur middels simulatieritten in diverse situaties gebracht waar mogelijk gevaar schuilgaat.

Cursusduur

Deze training duurt een halve dag. Veelal wordt gecombineerd met een HNR-training om zo de volledige dag te kunnen benutten. Er kunnen per dag 12 chauffeurs aan de training participeren; 6 's ochtends en 6 's middags.

 

Cursuslocatie en -data

De mobiele opleidingstruck is vrijwel op iedere locatie inzetbaar. In overleg met u wordt de locatie en de datum van de training vastgesteld.

 

Subsidiemogelijkheden

Transportbedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds kunnen in aanmerking komen voor een stimuleringspremie op de cursusprijs en een bijdrage in de verletkosten. Wij adviseren u graag met betrekking tot de subsidiemogelijkheden die gelden voor uw bedrijf. Kreeft Opleidingen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het wel of niet ontvangen van SOOB-subsidie.


Aanmelden

Vraag direct meer informatie aan of vul hieronder het formulier in.

Haal snel je
Heftruckcertificaat
Schrijf je nu in