Open Bedrijvendag 5 november 2016

In samenwerking met onze partners in KARgo! (Alfa College en het Roelof van Echten college) doet Kreeft Opleidingen ook dit jaar weer mee met de Open Bedrijvendag Hoogeveen.

Op 5 november tussen 10.00 en 16.00 uur bruist het van de activiteiten in en rond het pand aan de Stroom 1 en 3.

http://i846.photobucket.com/albums/ab25/regenboog2/IMG_7204.jpgRijles in een tractor van Kreeft OpleidingenAfbeeldingsresultaat voor kargo hoogeveen               

Bezoekers kunnen zelf rijden met een heftruck, meedoen met BHV activiteiten zoals brandblussen en EHBO en kinderen worden door een professionele lotus levensecht geschminkt. Het gehandicapten platform Hoogeveen is bij ons aanwezig om mensen te laten ervaren hoe het is om als blinde / slechtziende met een blindegeleide stok te lopen en ze vertellen bezoekers welke mogelijkheden er zijn om als gehandicapte toch je rijbewijs te kunnen halen in een aangepaste auto, Veilig Verkeer Nederland en Responsible Young Drivers komen naar Hoogeveen met de Alcoholsimulator en de Alcokart. Ook kun je bij KARgo! in de APK put onder een vrachtauto kijken om te zien welke onderdelen er aan de onderkant van een vrachtauto zitten en kan iedereen zelf proberen om een een wiel van een auto goed uit te balanceren. Uiteraard hebben we ook een springkussen voor de allerkleinsten!

Bij Kreeft & KARgo! is alle informatie te vinden over opleidingen op het gebied van Verkeer, Motorvoertuigentechniek, Transport & Logistiek en ARBO en Veiligheid.

U bent van harte welkom bij ons aan De Stroom 1 in Hoogeveen op zaterdag 5 November !



Naar overzicht