Maatregelen COVID-19

Tot en met 9 februari is het helaas niet mogelijk om praktijk- en theorielessen bij ons op locatie te volgen. Wel bieden we de mogelijkheid om online theorieles te volgen d.m.v. een Webinar voor personenauto en bromfiets. Voor de personenauto wordt deze gegeven op maandagen van 19:00 – 21:00 uur en voor de bromfiets op dinsdagen van 19:00 – 21:00 uur.

De theorie wordt in 6 avonden behandelt. Hierbij wordt de leerstof doorgenomen door een van onze instructeurs en de daarbij behorende vragen. Hierop volgend wordt huiswerk meegegeven die in de komende les weer besproken wordt. Iedere deelnemer ontvangt inloggegevens voor de online leeromgeving om tussentijds de leerstof door te nemen en proefexamens te maken.  

Voor het aanvragen van theorie- en praktijkexamens geldt dat deze gereserveerd kunnen worden vanaf 1 April.

Meld je direct aan!

Start nu (coronaproof) met je motorrijbewijs!

In tegenstelling tot alle andere praktijklessen zijn motorrijlessen momenteel wel toegestaan. Hierbij is de 1,5 meter te garanderen en zorgt ook de speciale kleding en het dragen van een helm voor extra bescherming. Dit geldt echter wel alleen voor een-op-een lessen i.v.m. de maximale groepsgrootte van twee personen.

Eigen kleding en helm worden op prijs gesteld, maar zijn eventueel ook bij ons beschikbaar. Hierbij is het dragen van een helmmuts en beschermende handschoenen verplicht. Voor de communicatie met de instructeur is het gebruik van een oortje verplicht. Deze kun je voor €10,- bij ons aanschaffen.

Door nu te beginnen met lessen ben je in het voorjaar klaar om zelf de weg op te gaan! Meld je direct aan.

Mail (info@kreeftopleidingen.nl) of bel (0528-265577) voor meer informatie of om je aan te melden.Naar overzicht