LZV Actie bij Kreeft Opleidingen

Een LZV (Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie) vormt een efficiënte vorm van goederentransport. Deze vrachtauto's hebben lagere transportkosten dan gewone vrachtautocombinaties. Het gebruik van LZV's is minder belastend voor het milieu en wegen worden beter benut. Aan het gebruik zijn voorwaarden verbonden.

Volgens EU-richtlijnen staat het lidstaten vrij om langere voertuigcombinaties dan normaal toe te staan op hun wegennet. Het Nederlandse Ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft na de eerdere proef besloten tot een ervaringsfase met langere en langere/zwaardere vrachtauto's. Om met deze voertuigen te mogen rijden, dient met in bezit te zijn van het certificaat Chauffeur Lange Zware Voertuigen (LZV).

De maximaal toegestane lengte is 25.25 mtr., de maximaal toegestane massa is 60.000 kg.

Het behalen van het certificaat Chauffeur Lange Zware Voertuigen (LZV) kan bij Kreeft Opleidingen op een voordelige manier.

Voor één lesdag met een eigen combinatie inclusief examen met 1 cursist of twee lesdagen met 2 cursisten inclusief examen is uw investering  645,-*.

Voor één lesdag met een combinatie een inclusief examen met 1 cursist of twee lesdagen met 2 cursisten inclusief examen is uw investering 1.145,-*.

* De genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW en na aftrek SOOB-subsidie. Transportbedrijven die afdragen aan het SOOB kunnen aanspraak maken op een subsidie van 350,-

www.kreeftopleidingen.nl/pagina/online-inschrijven/



Naar overzicht