23 en 25 september Truckersdag Staphorst

Op vrijdag avond 23 september en zaterdag 24 september is het weer zover dan organiseert de chauffeursvereniging de Lichtmis op het evenemententerrein 'de Tippe', de 2 jaarlijkse grote truckersdag in Staphorst.

Uiteraard is Kreeft Opleidingen aanwezig met de Volvo NH showtruck en onze promotietrailer met alle informatie over de mogelijkheden voor de opleiding tot chaufffeur en alle nascholingscursusen voor code 95

De chauffeurs vereniging telt ruim 360 leden, het zijn allemaal beroeps chauffeurs, de dagen worden voor en door de chauffeur georganiseerd.

Vrijdag 23 september 2016


De eerste trucks komen op vrijdag middag vanaf 16:00u al binnen, aangezien de avonden al korter worden geeft dit door dat het vroeg donker is een prachtig lichteffect van alle lampjes die op de trucks zitten!
Op vrijdag avond verwacht men al bijna 150 vrachtauto's , deze komen op het terrein te staan, voor show en gezelligheid.
De vrijdag avond is een besloten feest voor onze leden en genodigden.


Zaterdag 24 september 2016


Op zaterdag begint de dag om 10 uur met een spectaculaire opening, er staan dan totaal zo'n 250 trucks opgesteld voor show demo's enz.
Zaterdag is er de hele dag van alles te doen op transport gebied, demo rijden in nieuwste trucks, markt, mooiste truck verkiezing, oldtimer trucks, demo van transport bedrijven, demonstratie van bergingsbedrijven enz.
Alle dealers uit de buurt hebben hun medewerking toegezegd en komen met nieuwste materiaal naar Staphorst toe.
Ook zijn diverse standhouders met allerlei producten voor de transport branche.
Banjo komt het evenement van een goed stukje muziek voorzien! Er komen ook nog een aantal spectaculaire demonstraties op zaterdag voorbij, die op het laatst bekend gemaakt gaan worden!!
Rond de klok van 17:00 u word de uitslag bekend gemaakt van de truckverkiezing en andere wedstrijden.
Hou de komende weken facebook en de website http://www.chvdelichtmis.nl in de gaten voor het exacte progamma.

Wereld primeur!!
Op 23 augustus werd in Parijs de nieuwe Scania onthult, na deze onthulling werd er door de organisatie van de truckersdag driftig overleg gevoerd met Scania om deze truck op 24 September in Staphorst te krijgen.
En we kunnen u vertellen dat het is gelukt, op zaterdag 24 September kunt zelf de New Generation Scania S500 bekijken in Staphorst, wij als organisatie zijn hier dan ook erg blij mee dat ons dit nu gelukt is.
In 2012 hebben we dit zelfde resultaat weten te behalen met de des tijds nieuwe Volvo FH, en dat dit dan nu 4 jaar later weer lukt met de nieuwe Scania is een mooie beloning van een lange voorbereiding.

Parkeren
Het parkeren voor het publiek doen we net als voor 2 jaar terug op het terrein van rijkswaterstaat aan de overzijde van de A28, alles is goed en duidelijk aangegeven met borden.
We verzoeken dan ook een ieder die de truckersdag komt bezoeken om zich aan het parkeerbeleid te houden, aangezien wij bij goed weer veel publieke belangstelling verwachten en diezelfde dag ook VVV Staphorst een thuis wedstrijd heeft, verwachten wij toch veel publiek en verkeer rondom de Tippe.
Er staan borden die u naar het parkeer terrein begeleiden en daar kunt u in een pendelbus stappen en u word dan voor de ingang afgezet, makkelijker kan het niet.
Voor mensen die met de fiets komen, aan de Ebbinge Wubbenlaan worden voldoende fiets parkeerplekken gemaakt.
Het parcour rondom de Tippe word zaterdags afgesloten, voor de mensen die uit Staphorst het evenement willen bezoeken word dan ook verzocht om aan te rijden via de Ebbinge Wubbenlaan, de parkeer gelegenheid van VVV Staphorst is wel bereikbaar, maar alleen voor voetbal bezoek.

Deelname?
Wil je ook deel nemen aan dit prachtige transport evenement? Word dan lid van onze vereniging, op onze site kun je het opgave formulier zo invullen. Deelname kan alleen als je lid bent.
Ben je al lid maar nog niet opgegeven geef je dan snel op want vol = vol!!

Entree?
De entree weet de organisatie door middel van sponsoring nog altijd gratis te houden! Dus voor jong tot oud vrije toegang tot dit mooie transport spektakel.
 



Naar overzicht